A hülye Pityák mindenki számára ismerős figura lehet, aki hallott már életében disznóvicceket. Ellenben Papp Réka Kinga nem mindenki számára ismerős, csak aki szeret nagyon elhivatott, nagyon turbó fehérszemélyeket megtekinteni a televízióban.

Papp Réka Kinga egy ilyen aktivista izé, akit minden olyan témakörben fel lehet fedezni a közéletben, ami a magyar társadalom roncsolására alkalmas, legyen szó a homoszexuálisok házasságáról, vagy éppen a bevándorlók parttalan befogadásáról. Papp Réka Kinga egy fiatal és vonzó női hölgy, beszélni is tud, épp ezért mindenféle szélsőbaloldali műsorban feltűnik manapság, hogy korlátlanul hinthesse az érzéki szájából és sűrűn barázdált agyából áradó temérdek okosságot.

Papp Réka Kinga néhány nappal ezelőtt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában kapott egy széket, közvetlenül a Huth Gergelyé mellett, és akinek nincs jobb dolga, az ide kattintva megtekintheti, hogyan is zajlott le ez az eredetileg “fiatal értelmiségiek nézetütköztetésére” szánt műsorblokk, ami csakhamar feminista hősnőnk performanszává alakult.

papprekaPapp Réka Kingától az est folyamán megtudhattuk, hogy Magyarország egy kifejezett gyarmatbirodalom volt nem is olyan régen, és mivel elnyomta a szerbeket, a románokat, a horvátokat, a tótokat, meg azt a megszámlálhatatlan egyéb nemzetiséget, amelyik a Magyar Birodalom területén éldegélt, hát most PONT MEGÉRDEMLI, ami vele történik, nevezetesen, hogy afgánok, szírek, bangladesiek, albánok, szudániak meg a jó ég tudja még, milyen nációbeliek özönlik el a területét.

Papp Réka Kinga agyában van egy polcrendszer, ami a gyarmattartó birodalmak neveit tartalmazza. Ebben a polcrendszerben Nagy-Britannia, Franciaország, Spanyolország, Portugália és megannyi gyarmatosító európai ország ugyanazon a polcon szerepel, mint a néhai Magyar Királyság. Papp Réka Kinga tehát ebből a megközelítésből kezeli napjaink történéseit, és nem visel el az övével ellenkező véleményt, mert olyat a viccbéli hülye Pityák sem szokott.

Hogy mindenki jól értse: Papp Réka Kinga szerint tehát az történt, hogy a szerény, pacifista és őshonos angolok csöndesen éldegéltek az Afrika nevű kontinens olyan országaiban, mint mondjuk Kenya, Zanzibár, Gambia meg Uganda, de egy szép napon beólálkodtak oda mindenféle néger alakok, és kifejezték azon igényüket, miszerint ez itt körben mind az ő földjük, az angolok meg tirhuljanak onnan szépszerével. Ebben egyezik az angolok történelme a magyarokéval.

Papp Réka Kinga szerint az európai gyarmattartó hatalmak (velük együtt persze a Magyar Birodalommal!) most megérdemlik a sorsukat, mert jönnek a szegény sorsú emberek Afrikából meg Ázsiából, és nekünk kötelességünk őket jól tartani, akárhány millióan is döntenek úgy, hogy az állandó lakcímüket ezek után egy EU-s ország kisvárosa fogja képezni.

Papp Réka Kinga nem egy elmeháborodott szerencsétlen, akit csak a restiben hallgat meg két feles után a törzsvendég. Papp Réka Kinga egy olyan megkerülhetetlen szabadságharcos, egy akkora közéleti tényező, hogy a Heti Hetestől kezdve az ATV mindenféle politikai jellegű műsoráig mindenhova meghívják.

Ja, és még azt kell tudni Papp Réka Kingáról, hogy az úgynevezett vitapartnerét soha nem hagyja szóhoz jutni. Soha nem hagyja, hogy a másik kifejtse a véleményét. Na de miért is? Hát mert Papp Réka Kingánál van az igazság, és ezt ő tudja jól, ilyeténképpen a másik ember (főleg, ha férfi!) álláspontjának meghallgatása tökéletesen fölösleges, érdektelen, káros, haszontalan. Papp Réka Kinga véleményét kell origónak elfogadni, mert csak.

Szegény viccbéli hülye Pityák bácsi meg nem tudja, hogy milyen alapon hozzuk össze ilyesféle nőkkel…

Szebb Jenő – szebbjovo.hu