A Jobbik kormányzásra készül, hiszen a nemzeti párt az egyetlen politikai erő, amely képes leváltani a jelenlegi kormányt – jelentette ki Debrecenben tartott sajtótájékoztatóján Kulcsár Gergely, a párt országgyűlési képviselője.

Kulcsár Gergely

A honatya közölte: a programírás már jó ideje folyik, szakértők garmadája csatlakozott a Jobbikhoz az elmúlt években, hogy segítse ezt a munkát.

Kulcsár úgy érzékeli, hogy a magyar társadalom többsége kormányváltást szeretne, és reményei szerint 2018-ra mindenki számára világos lesz, hogy csak a Jobbik tudja leváltani a velejéig korrupt Orbán-kormányt.

A baloldal a teljes összeomlás szélén áll, szétaprózódása tovább folytatódik, vezető ereje, az MSZP már nemcsak nem tudja, de nem is akarja leváltani a Fideszt – jelentette ki a képviselő, majd hozzátette: több jel is utal arra, hogy a Fidesz és az MSZP között valamiféle háttéralku született.

Egyrészt Demeter Márta kilépése az MSZP-ből, másrészt az Orbán-Botka találkozó, harmadrészt pedig Gál J. Zoltánnak, a Vasárnapi Hírek főszerkesztőjének mondatai, melyek arra engednek következtetni, hogy a két összevont baloldali lap állami hirdetéseket kaphat, ha nem közölnek a kormányra nézve kínos tényfeltáró cikkeket, illetve a korábbinál jóval keményebben támadják a Jobbikot.

Kulcsár Gergely szerint azonban mindennél árulkodóbb jel, ahogy a Habony-média ősszel rárontott a Jobbikra, és a legaljasabb módszereket bevetve támadja azóta is a párt prominenseit. Ez is egyértelműen mutatja, hogy csak a Jobbik lehet a Fidesz kihívója jövőre – vélekedett a honatya.

A Jobbik a nép pártján áll, és minden tisztességes magyar ember szavazatára számít, aki kormányváltást akar 2018-ban – zárta mondandóját Kulcsár Gergely.

Újságírói kérdésre válaszolva elmondta: a Jobbik önállóan fog indulni az országgyűlési választáson, a párt Országos Választmánya épp nemrégiben fogadott el egy olyan nyilatkozatot, amely kizárja, hogy a Jobbik bármelyik baloldali párttal vagy pártszerveződéssel választási együttműködésre lépjen.

szebbjovo.hu