Jakab Péter, az ellenzéki párt szóvivője a bemutatót követően az MTI-vel közölte, a Jobbik plakátjain az lesz látható, hogy “magyar szívvel, józan ésszel és tiszta kézzel” kormányoznának.
Kifejtette, a Jobbik minden magyar embert képviselne szemben a Fidesszel, amely szerinte lemondott a társadalom döntő többségéről és csak saját táborára koncentrál.
A Jobbik egy “nemzeti alapokon nyugvó, független, szabad és biztonságos országot” alakítana ki, amelyben az “Orbán-kormány álproblémái” helyett a valódi gondokra, például a megélhetési nehézségek csökkentésére koncentrálnának – jelentette ki Jakab Péter, aki megismételte, hogy pártja a “korrupció írmagját is kiirtaná” az antikorrupciós ügyészség felállításával, a politikusok büntetési tételeinek megduplázásával, valamint vagyonelkobzásokkal.
A Jobbik szóvivője közölte, 2050-2065 óriásplakátot, valamint további több száz kisebb hirdetést helyeznek ki országszerte a szabadon maradó helyeken, amelyek összköltsége a végső plakáthelyszínek után derül ki.
Jakab Péter emlékeztetett, a pártfinanszírozási törvény módosítása miatt mostani plakátjaik július 15-ig maradhatnak kint.
(MTI)