A családi nap hétfői sajtótájékoztatóján Debreceni Péter főszervező emlékeztetett rá, hogy ezután a DVSC még hatszor szerezte meg a bajnoki trófeát.
Az évforduló alkalmából meghívták a május 30-án sorra kerülő családi napra a Loki 2004-2005-ös csapatát. A DVSC All Starsnak méltó ellenfele is lesz: ebből az alkalomból ugyanis Debrecenbe érkeznek a Real Madrid Legends játékosai.
“Az egyik oldalon tehát Sándor Tamást, Habi Ronaldot, Dombi Tibort, Dzsudzsák Balázst, Halmosi Pétert, a másikon pedig Fernando Morientest, Christian Karembeu-t, Gheorghe Hagit, Alfonsót, José Emilio Amaviscát vagy Michelt láthatja a közönség” – sorolta a fellépőket Debreceni Péter. Hozzátette, hogy a válogatottal játszott barátságos mérkőzésen kívül a Real Madrid éppen húsz éve lépett hivatalos mérkőzésen pályára Magyarországon, a Bajnokok Ligája csoportkörében a Ferencváros ellen.
Arról is beszámolt, hogy a gálamérkőzés előtt a Nagyerdei Stadionban a Magyar Hírességek-Debreceni Ikonok labdarúgó-mérkőzésen kergeti majd a labdát mások mellett Kondás Elemér, a DVSC jelenlegi vezetőedzője is.
A május 30-ai eseményen a mérkőzések mellett könnyűzenei koncertekkel, játszóházzal, dedikált labdaesővel várják az érdeklődőket a Nagyerdei Stadionba, ahol ebből az alkalomból családi szektort is kialakítanak.
(MTI)