Egy hétre volt szüksége az érintetteknek, hogy leessen a tantusz, és megértsék azt, amire mi már az eseményeket követően igyekeztünk ráirányítani a figyelmet. Ha lassan is, de működésbe lépett az állam immunrendszere, és vizsgálni kezdték a magyarországi állambiztonsági szervek, hogy milyen külföldi titkosszolgálatok és idegen hatalmak, vagy gazdasági körök állhatnak a Gyöngyöspatán történt nagypénteki provokáció mögött.

Mint a legújabb híradásokból kiderült, április közepén az amerikai nagykövetség munkatársai jártak a településen ismeretlen céllal. Farkas János, a helyi cigány kisebbségi önkormányzat elnöke ezt ‘belügyüknek’ nevezte. Ez természetesen nem így van, sőt, nem egyszerűen „cigány belügy”, hanem pontosítsuk, és mondjuk ki nyíltan: az Amerikai Egyesült Államok beleavatkozik Magyarország belügyeibe!

Az amerikai nagykövetség nem válaszolt arra a kérdésre, hogy jártak-e és milyen céllal munkatársai Gyöngyöspatán a húsvéti üdültetés előtt. Miért is válaszoltak volna, hiszen hogy jön ahhoz egy gyarmat, hogy kérdéseket tegyen föl a gazdának?! A helyiek elmondása szerint azonban az elmúlt napokban is jártak az amerikai nagykövetség munkatársai a településen. Felmérést készítettek, hogy melyik család akarja elhagyni a települést vagy menedékjogot kérni más országban.

Az egy héttel ezelőtti elemzésünket is alátámasztotta a tény, hogy az AP amerikai hírügynökség, a magyar sajtót megelőzve közölte a gyöngyöspatai cigányok tömeges ‘evakuálásáról’ szóló hírt. A cigányok csillebérci kirándulását Richard Field, az a Magyarországon élő amerikai (zsidó) üzletember szervezte, aki tavaly tavasszal az LMP kampányát szponzorálta. A táboroztatásban a Vöröskereszt is részt vett, amely tavaly Richard Fieldtől 90 millió forintot kapott. A gyöngyöspataiak elmondása szerint egyébként arról már napokkal korábban tudtak, hogy a cigánysoron élő nők és gyerekek Csillebércen töltik a húsvétot.

A kérdés már csak az, hogy Magyarország kormányának és illetékes szerveinek lesz-e elég bátorsága – és ereje – feltárni az események valós hátterét, és nyíltan kimondani, hogy az Amerikai Egyesült Államok és a CIA Magyarország destabilizálását tervezi és a nagypénteki provokációval polgárháborús helyzetet kívántak előidézni. Richard Field szerepét is teljesen ki kell vizsgálni, mivel vélelmezhető, hogy a CIA embereként rajta keresztül finanszíroznak ellenzéki csoportokat és más felforgató tevékenységeket az ország területén. Hogy ez mennyire nem légből kapott őrültség, elég megnézni Szíria esetét és még néhány országét (de említhetnénk a kudarcba fulladt bolíviai Flores-csoport tevékenységét is), ahol elszabadult a pokol az amerikaiak aknamunkája miatt.

Ha ismét igazunk van, mit is jelent ez? Azt, hogy a Nyugat Orbánékat az összes zsidó kapcsolatukkal együtt beáldozná, úgy mint Kadhafit, sajnálat nélkül, kegyetlenül. Mert ők a saját dolgaikról ugyanúgy el akarják terelni a figyelmet, mint Orbánék. Csak az ő játszóterük nagyobb és kell nekik a háború! A Jövőkutató és Stratégia Tervező Csoportunk nem nyilvánosságnak szánt elemzéseiben már figyelmeztetett arra, hogy országunk destabilizálásának célja a nyugati katonai beavatkozás kiprovokálása, melynek következtében (Afganisztánhoz hasonlóan) állandó támaszpontokat hoznának létre Magyarország területén, amely így a Keleti Szövetség elleni felvonulási területté válna, ennek minden következményével együtt (belső ellenállás letörve, felszámolva, – biztosítva a zsidók zavartalan betelepítését is).

Ezek után föltesszük a kérdést: mi vagyunk az őrültek, amikor egy közeljövőben bekövetkező polgárháborús helyzetről vizionálunk? Lehet, hogy egy évvel ezelőtt Szíriában és Líbiában is voltak ilyen őrültek, csak éppen legyintettek rájuk…

Újszászi István – Jövőnk.info