Ha az Európai Unió vezetőinek maradt még egy csöpp eszük és lelkiismeretük, akkor most jött el az az utolsó utáni pillanat, amikor a nemzetközi mamutcégek lobbi csoportjai helyett neki lehet állni képviselni azokat, akiknek mandátumokat köszönhetik: az európai embereket.

ISIS Media

ISIS Media

Szerdán Oroszország végrehajtotta a 21. század eddigi legnagyobb légicsapását, és több száz tonna robbanószert szórt az Iszlám Állam fejére. Szomorú, hogy odáig jutottunk, hogy egy ilyen hírnek örülni kell, és még szomorúbb, hogy jelen állás szerint Európa egyetlen potens, cselekvőképes politikusa Vlagyimir Putyin.

Amíg ugyanis Merkel bevándorlókkal szelfizik, a mindig seggrészeg Juncker borogatja a viszkis üvegeket, a ballib média pedig épp azt próbálja megetetni velünk, hogy a migráció és a terrorizmus között bizony nincs semmilyen összefüggés, addig Moszkva cselekszik.

Nem tudom, mi járhat Putyin fejében. Hogy ez most a részéről megtorlás, erőfitogtatás, pr-fogás vagy keresztes háború Európa védelmében, de nem is érdekel. Engem csak annyi érdekel most, hogy valaki végre bombázza vissza az egész beteg, széjjelrohadt agyú és lelkű söpredéket a középkorba, és ha ehhez Vlagyimir Vlagyimirovics kell, akkor azt sem bánom, ha a Moszkva térért cserébe elnevezik róla a pesti rakpartot.

És ha az Európai Unió vezetőinek maradt még egy csöpp eszük és lelkiismeretük, akkor most jött el az az utolsó utáni pillanat, amikor a nemzetközi mamutcégek lobbi csoportjai helyett neki lehet állni képviselni azokat, akiknek mandátumokat köszönhetik: az európai embereket. Akik nem kérnek több millió bevándorlót, nem szívesen költenének rájuk évi több milliárd eurót, és főleg nem szívlelik a szétrobbantott stadionokat, koncerteket, éttermeket.

Tudom, hogy a muszlimok többsége ugyanúgy megveti és elítéli az Iszlám Államot, mint a normális keresztények. De már ez sem érdekel. Mert ha csak minden századiknak vannak levágott fejű emberekről videók a telefonján, az is több tízezer ember jelent. Nincs a toleranciának és az empátiának olyan fogalma, amivel összeegyeztethető lenne, hogy ezeket az embereket ujjlenyomatok és retinaszkenner nélkül beengedjük Európába. Nincs és nem is lehet.

Azok a politikusok, újságírók és civilek, akik az elmúlt hónapokban a kerítés ellen lázítottak, Orbánnak Hitler-bajuszt rajzoltak, köpködték és gyalázták Magyarországot, könnyes szemű tolószékes kislányokkal akarták elhitetni velünk, hogy ők MIND menekültek, és ha nem engedjük őket oda menni, ahová akarnak, akkor nem vagyunk emberek, innen üzenem nektek: bűntársak vagytok. Az Iszlám Állam széplelkű, naiv ötödik hadoszlopa.

És ha csak ezred annyi emberség és felelősségtudat van bennetek, amivel az észt osztjátok, akkor miután megírtátok a huszadik „Ne engedjünk a gyűlöletnek, mert a terroristák pont ezt akarják” c. cikket, gondolkodjatok el azon, kik egyengetik a földet a gyűlölet magvetői előtt.

Havas Jon – Jobbegyenes blog