A bihari narancsosok is ráevickéltek pártjuk hazug kampányának farvizére, és az országos tendenciának megfelelően megyénk 4-es számú választókerületében is a gondolkodásra képtelen réteget célozták meg az ócska propagandájukkal. Most éppen a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltjéről, Keresztesy Gergőről híresztelik, hogy “iszlám érdeket képvisel”. (Mellesleg innen üzenjük a szóróanyag készítőjének, aki két rövid mondatot sem volt képes a magyar helyesírás és nyelvhelyesség szabályait betartva leírni, hogy sürgősen lapozza át a köznevekkel és a tulajdonnevekkel kapcsolatos általános iskolai tananyagot, ha már ennyire a szívén viseli a magyar érdekeket, akkor talán kevesebb nyelvi förmedvénnyel fogja teleszemetelni a közösségi teret.) Keresztesy Gergő természetesen nem hagyta szó nélkül a dolgot, válaszként született Facebook-bejegyzését alább közöljük.

Keresztesy Gergő, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje

Beindult a helyi propaganda, egyben az én lejáratásom is. Indulásként rólam, keresztény emberről azt állítják, aki két hónapja éppen keresztet állított, hogy iszlám érdeket képviselek.

Önöknek, helyi fideszeseknek nincs programjuk, csak az uszítás, gyűlölet, és hazugság. Maguk nem tisztelik sem az ellenfelet, sem az itt élő embereket. De én ebben nem leszek partner. Úriember maradok, és emelt fővel viselek minden gyalázatot. Önök, Uraim, félnek. Félnek az igazságtól, a tisztességtől, az emberek megbecsülésétől. De most újból a nyilvánosság felé fordulok, és ha már Önök sem a parlamentben, de helyben sem képviselnek egy bihari embert sem, nem szólalnak fel, a nyílt levelemre nem válaszolnak, mondok pár olyan helyi témát, ami az itt élő embereket jobban érdekli, mint az Önök gyűlöletkampánya.

Beszélgessünk a nyilvánosság előtt:
– a bihari munkanélküliségről, beszéljünk a tejpor gyárról, Komádi tejüzeméről
– egészségügyről, köztiszteletben álló személyek ellehetetlenítéséről
– a fiatalok elvándorlásáról, a települések elnéptelenedéséről
– a közúthálózat állapotáról, a Hosszúpályinak ígért útfelújításról, amiből alig valósul meg valami
– beszéljünk a közmunkások és a közalkalmazottak félelemben tartásáról, és tudnám még fokozni.

Önök itt a helyi Döbrögi szerepébe bújtak, de én is magamra vállalok egy szerepet, megígérhetem. A helyiek Ludas Matyija leszek. Április 8-án visszaadom az itt élőknek azt, ami jár nekik. Hitet, tiszteletet és egy élhető Bihart! Én szolgálni fogok, nem uralkodni. Én magukkal ellentétben nem félek, de Önök joggal teszik. Visszaadok én mindent háromszorosan a helyi “kiskirályoknak”. Az első alkalom április 8-án lesz, a második, amikor elszámoltatjuk Önöket, ennek következményeként pedig a harmadikat minden korrupt emberük sejtheti.

Az emberekkel szövetségben felszabadítjuk Bihart, és közösen fogunk dolgozni térségünkért.
Egy Jobbik Biharért!

szebbjovo.hu