A sportnapilap által az év legjobb játékosának választott Böőr Zoltán nem kellett a Győrnek. A hírek szerint azért nem, mert a Magyar Kupa-döntőben az edző ellen játszott, illetve a meccs előtt megkérdezte Tarsoly Csaba elnöktől, hogy mennyiért játszanak.

„Nem hiszem, hogy ez lett volna a gond. Ilyenre volt már példa máskor is. Profi csapatnál azt gondolom, jó, ha mindenki tisztában van a feltételekkel” – nyilatkozta a Kisalföldnek Böőr Zoltán. „Sok minden megjelent a Honvéd ellen elveszített kupadöntő után, ami nem fedi a valóságot. Elfogadtam a vezetők döntését, kissé csalódott is vagyok, de nem viselt meg, mert nem tudok azonosulni azzal, hogy csupán három játékos lenne a bűnbak. Nyilván bánt, hogy épp a csapat két legfontosabb találkozóján játszottunk nagyon rosszul, de nemcsak mi hárman, az egész csapat rossz teljesítményt nyújtott”.

A középpályás a Kisalföldnek azt is elmondta, hogy három együttessel tárgyalt: a nyírségiek mellett az Újpest és volt csapata, a DVSC is érdeklődött iránta. Sokáig úgy tűnt, Debrecenbe kerül, ám jött a sérülés. Nyíregyházán így is kellett.

(sportforum.hu)