A bejelentést tértivevényesen kell megküldeni a felszámolást végzőPénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. (PSFN) címére.
A cég székhelye a közelmúltban megváltozott, de mind az új címre – 1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78. -, mind a régire – 1071 Budapest, Damjanich u. 11-15. – küldött igénybejelentések megérkeznek a felszámolóhoz, mivel a Magyar Postával kötött szerződés alapján a leveleket átirányítják az új székhely címére. Az igénybejelentés feladható a Buda-Cash címére is.
A hitelezői igények bejelentésére használható nyomtatványminta megtalálható a Buda-Cash Zrt. honlapján, ennek használata azonban nem kötelező.
A felszámoló a Buda-Cash honlapján arra is felhívja a figyelmet, hogy amennyiben valaki hiányosan tudja csak elküldeni az igényeit, akkor is adjapostára, és jelezze az igénybejelentőn, hogy a későbbiekben pótolja a hiányzó iratokat, adatokat, például a szerződés másolatát vagy az aktuális számlakivonatot.
Szintén a Buda-Cash honlapján a felszámoló összegyűjtötte a gyakran ismételt kérdéseket, az ezekre adott válaszokban praktikus tanácsokat kaphatnak a befektetők.
(MTI)