Még szerencse, hogy ma Magyarországon „Demokrácia” van. Ha nem tudnám, el sem hinném, hogy az van.

Hogy történhet meg az ebben az országban, hogy egy jogszerűen és törvényesen bejegyzett, demokratikusan működő pártnak, a JOBBIK-nak az elnökét elhurcolják a rendőrök, csak azért, mert ül egy parkban a füvön? Miközben köztörvényes bűnöket elkövető „emberek” ülnek a Parlamentben, a mentelmi joguk mögé bújva. Teszem hozzá, a JOBBIK a legutóbbi országos választáson a harmadik erővé nőtte ki magát. Hét megyében megelőzte a még kormányzó MSZP-t is. A rendőrség annyira lezüllött, hogy már csak a regnáló hatalom kiszolgálója. Az emberek jogba és demokráciába vetett hite már rég megkopott, vagy eltűnt.

Ezt a Hitet kell visszaadni a magyar népnek. A JOBBIK a következő parlamentben megkerülhetetlen erő lesz, ezt akarja a mai „elit” minden létező eszközzel megakadályozni. Van egy rossz hírem a számukra: Nem fog sikerülni! Az igaz magyar ember tisztában van az úgynevezett „rendszerváltó” pártok demokráciát megcsúfoló és azt a maguk javára kihasználó törekvéseivel. Csak egy valódi NEMZETI párt tudja ezt a megtépázott HITET a magyar nép lelkében újra fellobbantani! Azért kell dolgoznunk, hogy a sok népnyúzó, nemzeti vagyont felélő, azt elherdáló, saját zsebét megtömő, hazaáruló banda megkapja méltó jutalmát, mondjuk egy sötét cella mélyén.

Mivel ez csak rajtunk múlik, biztosak lehetünk benne, hogy be fog következni, és ezzel megnyílik az út az igazi demokrácia alapjainak lerakásához. A magyar ember ezek után újra tud majd a Demokráciában Hinni!