Furcsán fagyasztotta be adósságállományát Kósa Lajos. Lehet, hogy olyan megállapodása van a hitelnyújtó intézetekkel és magánszemélyekkel, amelynek értelmében egyáltalán nem, vagy csak évtizedek múlva kell visszafizetni a kölcsönt. (Ilyen hitelkonstrukciót nekem is!) De az is lehet, hogy amint visszafizet egy részletet, azt azonnal újra felveszi kölcsönként. Sőt, elképzelhető, hogy volt devizahiteles cucca is, amit aztán saját maga brutálkodott szét professzionális, görög stílusban lenyomott gazdasági elemzéseivel. Mindenesetre polgármesterünk szokásos parlamenti vagyonnyilatkozatán évek óta ugyanazok a tartozási összegek szerepelnek. Ezt csinálja utána valaki!

Kósa Lajos vagyonnyilatkozata 2009. januárjából. Össztartozás: 87.264.000 forint. (Mielőtt valaki elcsodálkozna a számokon, Kósa itt százezerrel elszámolta magát. Kemény sorsnál van ilyen.)

Kósa Lajos vagyonnyilatkozata 2010 januárjából. Egy évvel később járunk, gondolnánk, minden változik, pedig nem. Van, ami egy év alatt sem. Például a hitelképesség. Össztartozás: 87.200.000 forint. Vagy kerekítés történt, vagy 164.000 pengőt sikerült egy év alatt lefabrikálni.

És Kósa Lajos vagyonnyilatkozata 2010. júniusában. Össztartozás: 87.200.000 forint.

Megállt az idő. Upsz. Hókusz és pókusz. És még vannak, akik Százalékos Lajosnak gúnyolják.
Miközben egy ország és a nemzetközi valutapiac terhét cipeli.
Hitelekből élve.

Forrás: Holdrabló blog