Miért jó az egyedi kulcstartó?

Manapság minden értékünket a pénztárcánkban vagy a kulcstartónkon hordjuk, így nem utolsó szempont, hogy az az adott dolog feltűnő legyen és ne vesszen a női táskák vagy egyéb más táska legmélyén.

Mit is jelent egy egyedi kulcstartó?

Az egyedi kulcstartó annyit tesz, hogy a személyes ízlésedhez alakítod, kreálod meg azt. Ilyen esetekben határ a csillagos ég. Feldobhatjuk egy apró kulcstartóra gyártott formácskával, amit bármelyik mindenes vagy kreatív hobbiboltban kapható, de gyárthatunk magunknak is. Nem csak egy kis szívecskére vagy egy mini méretű házi kedvencre gondolhatunk, hanem rá tehetjük a kedvenc film főhősünket, marvel/dc karakterünket, de akár vehetünk festékfújó spray-t és minél színesebbre is alkothatjuk. Szabad kezünk van abban, hogy a saját kulcstartónkat, milyennek akarjuk. Ha ahhoz van kedvünk akár a szivárvány összes színében is játszhat. Az pedig egy kimondottan kedves és aranyos megoldás, ha tudunk varrni vagy horgolni, hogy magunknak alkossuk meg az egyedi formánkat a kis háznyitó eszközünkre. Ha esetleg nekünk ez nem menne, megkérhetjük a nagymamánkat. Biztos jól fog esni, hogy a segítségét kérjük ebben.

De ha nem akarjuk túl erőltetni a fantáziánkat, hanem olyan emberekre bíznánk ezt, aki ezzel foglalkozik, akkor egy teljesen ideális választás a Yarndreams oldal egyedi kulcstartói.

Miért is válasszuk ezt az oldalt, ha egyedi kulcstartót akarunk?

Az oldal leírása alapján 100%-os, nem szöszölődő, igazoltan környezetbarát és hipoallergén festékkel színezett pamutfonálból készülnek a kulcstartók, így tartósabbak, mint az átlag kulcstartók. Figyelnek arra, hogy milyen kívánsággal érkezel hozzájuk és igényeidnek megfelelően készítik el a kulcstartódat. Könnyű megtalálást biztosítanak a kulcsaidnak, akár a legnagyobb táska mélyén is, legyen az bőr, vászon, vagy horgolt táska. És az egyik legjobb indok az oldal használata mellett, hogy ezeket a kulcstartókat tisztítani is tudjuk. Ez kézzel és mosógépben is kivitelezhető, de arra figyeljünk, hogy 30 Co-os vízbe csináljuk ezt vagy mosógép esetén mosózsákba bugyolálva tegyük be a ruháink mellé.