Évek óta mondják, egyre többen, hogy bizonyos bajok csak műtéttel gyógyíthatók, s a műtét bizony vérrel jár. Minél tovább halogatják a műtétet, annál nagyobbat kell vágni. Az üszkös végtagot nem érdemes „farigcsálni”, mert a kór tovább terjed, de egy kellően nagy áldozattal a megmaradt rész menthető. S ez után már jöhet a gyógyulás!

Félek a véres eseményektől, bevallom, de jaj, ha nem eszmélünk időben!

A narancsos kormány „félkatonai szervezetekről” beszél, s azokra gondol, akiknek fegyverük sincs, miközben hazánkban hatalmas méreteket öltenek a magánkézben lévő felfegyverzett, (nem is fél-, hanem) teljesen katonai jellegű különböző „security”-k, őrző-védő és egyéb biztonsági szolgálatok. Azokkal a kormánynak semmi baja, mert azokat az őket is dirigáló globalista maffiózók irányítják. Egy a gazdájuk!

A kettős (vagy ki tudja, hányas) mérce szerint pedig ma Magyarországon mindenki azt tehet, amit akar, kivéve a magyarokat, azokat, akik igaz magyar hazafinak tartják magukat!

Ma nálunk a MOSZAD feliratos póló, az In-kal-os katonai egyenruha, az izraeli zászló, a cigány bűnöző, a (Csonkaújjúnak becézett) maffiózó belügyér, … és sorolhatjuk, … nem gond, szabadon tehet, amit akar. De jaj annak, aki Árpád-sávos zászlót mer lobogtatni! Félhet az árvízkárosultakon segítő gárdista! Retteghet a magyar ember!

Forrás: Nemzeti InternetFigyelő