Gusztos Péter az elmúlt napokban a Jobbikot többszöri alkalommal neonácinak nevezte. Mivel az 1%-os törpepárt igazat és értelmeset már képtelen mondani a társadalom számára, így maradt neki a hazugság és a hülyeség.

A Jobbik ezidáig nem reagált a szélsőséges, a parlamentből rövidesen távozó párt kirohanásaira, de mivel az SZDSZ nemzetellenes politikája egyre durvább és sértőbb hangnemű, így kénytelenek vagyunk a jog eszközeivel fellépni.

Gusztos Péter ráadásul nem csak rágalmaz, hanem gusztustalanul hazudik is. A szélsőséges képviselő ugyanis nagyon jól tudhatja, hogy a várbeli felvonuláson sem a Jobbik, sem a Magyar Gárda nem vett részt. Azon a Magyar Gárdából lassan egy éve kizárt Dósa István szólalt fel, akinek zavaros tevékenységéért a Jobbik és a Magyar Gárda sem most, sem a jövőben nem kell, hogy felelősséget vállaljon.

Ellenben a Jobbik is úgy véli, Magyarországon valóban súlyos méreteket öltött a rasszizmus. A Jobbik ezért az Európai Parlamentben és a magyar Országgyűlésben is mindent meg fog tenni, hogy a balliberális padsorokban burjánzó magyargyűlöletet oda száműzze, ahová való: a történelem szemétdombjára. Szamuely Tibor, Kun Béla, Rákosi Mátyás és Farkas Mihály mai, magukat baloldalinak és liberálisnak mondó utódaira nincs szüksége a magyar közéletnek.

Tenni fogunk a magyargyűlölet ellen!

Vona Gábor,
a Jobbik és a Magyar Gárda Egyesület elnöke