Folytatjuk, mert azt látjuk, hogy ezt várja az ország! – jelentette ki tegnap Lendvai Ildikó az EP választások eredményei után, melyek az MSZP és a „modern baloldalnak” nevezett demagógia végső bukásának lehetőségét teremtették meg.

Olyan „horn gáborosan” megnyilvánulva csak a következőképpen lehet reagálni az MSZP elnöknőjének gyomorforgató csúsztatásaira, sületlenségeire:

Nem azt várja az ország, Ildikó, hanem azt, hogy menjetek a p*csába! Valljuk be!

Ha finomabban akarok fogalmazni, akkor egyértelműen a jobboldal nyerte meg az európai parlamenti választásokat, méghozzá fölényesen, rámutatva arra a tényre, hogy a baloldal kormányzása, nem az ország, nem a nemzet akaratát testesíti meg, hanem szétforgácsolódó politikai klikkek kétségbeesett kapaszkodását a hatalomba.

Érdemes azonban annak is utánanézni, hogy kiket sorol a magyar sajtó a jobboldali pártok közé. A parlamentben frakcióval nem rendelkező MDF-nek, minden előzetes várakozás ellenére, sikerült 1 mandátumot megszereznie. Kétséges azonban, hogy Bokros Lajos Brüsszelbe küldésével a magyar nemzet érdekei képviselve lesznek az Unióban. Az MDF csupán csak egy politikai prostituált, amely évek óta különböző gazdasági-pénzügyi csoportok, szervezetek, vagy vallási felekezetek kitartottjaként képes még fennmaradni és a magyar politikában köpönyegforgatóként tovább létezni. Gyakran hangzik el az esetében, hogy jobboldali párt, illetve szereti magát konzervatívnak is nevezni, mégis inkább önös politikai érdekek kotyvasztját testesíti meg, legalább annyira kívánatossá téve magát a magyar politikában, mint a most talajt vesztett SZDSZ.

A Fidesz és a Jobbik esetében sem beszélhetünk egységes jobboldalról, hiszen a Fidesz, kampányában igyekezett magát élesen elhatárolni a nemzeti oldalt képviselő Jobbiktól, amelyet ellenségként nevezett meg maga Orbán Viktor is. A választókat sikertelenül igyekezett meggyőzni arról, hogy a Jobbikra leadott voksok, valójában elveszett szavazatok és a Fidesz támogatása lehet az egyetlen helyes döntés annak érdekében, hogy a balliberális oldal hatalma megtörjön Magyarországon.

A Jobbiknak, a folyamatos támadások ellenére mégis sikerült 3 mandátumot szereznie az EP választásokon és ezzel, a még parlamenten kívüli, de mostanra már a Brüsszelbe tartó nemzeti radikális párt lett a vasárnapi voksolás legnagyobb győztese.

A Jobbik áttörte a rendszerváltás óta uralmon lévő politikai tengelyt, amely az utolsó pillanatig, körömszakadtáig küzdött hatalmi státusza megmaradásáért. Tegnap villámcsapásként érte az eredmény ennek a tengelynek a szereplőit, legyen akár jobboldali, legyen akár baloldali, vagy liberálisnak nevezett pártról szó. Megkapták az első figyelmeztetést, az előrejelzést, hogy összehúzhatják magukat hamarosan a magyar parlamentben is, mert jön a Jobbik! Jön a nemzeti oldal, amely napról napra erősebben lesz képes képviselni a magyar emberek hangját és akaratát. Vannak, akiknek azonban ez már nem csak pár székkel kevesebbet jelent majd az országgyűlésben, hanem egyben kilépő cédulát is. Bebizonyosodott, hogy az SZDSZ-nek nincs 200000+1 szavazója. A magyar állampolgárok ítéletet mondtak a kovács pistike rajongói klubra zsugorodott liberális párt felett. Ma még Brüsszelben csomagolhatnak, de legkésőbb jövőre már a parlamentben is!

A kampány során rengeteg támadás érte a Jobbikot. Az MSZP a Fidesz, míg a Fidesz pedig az MSZP és a titkosszolgálatok kreálmányának bélyegezte meg a nemzeti radikális pártot. A vádakra a tegnap született eredmények cáfoltak rá. Nem csak az bizonyosodott be, hogy a Jobbik vált a Harmadik Erővé a magyar politikában, hanem az is, hogy eséllyel pályázhat a második helyezésre, hiszen a Jobbik nem a Fidesz, hanem az MSZP kárára tudta növelni szavazatait, szinte beérve támogatottságban a regnáló kormánypártot.

A Jobbik sikere, a rendszerváltó elit bukása, amely mániákus hatalomakarása közepette elfeledkezett az ország és annak népének érdekeiről! A nemzeti oldal tegnapi áttörése, a bipoláris politikai berendezkedésre törekvő jobb és baloldali pártrendszerre mért súlyos csapás!

Talán azt is mondhatnám, hogy a Jobbik egy – a politikai elit által nem akart – gyermek, azonban ez a gyermek az országé, a nemzeté, a miénk, magyar embereké. Belőlünk született, mi tápláltuk, neveltük és most végre felnőtt, hogy visszaadhassa a szüleinek azt a gondoskodást, amit kapott!

Adjon az Isten!
Szebb Jövőt!

ellenkultura.info