Minden eddiginél keményebb kifakadást hozott ki a Videoton mérkőzése José Gomesből. A portugál vezetőedző a Lombard Pápa elleni 2-2-es döntetlent követően egy hivatalos honlapján megjelent nyilatkozatban arról beszélt, hogy van egy lobbi a személye ellen, egyesek a magyar válogatott korábbi mesterét akarják a helyére ültetni. A sajtótájékoztatót emelt hangon követelt a tréner tiszteletet a Vidinek.

A Lombard Pápa ellen sem tudott győzni a Videoton FC az OTP Bank Ligában. A 2-2-es döntetlennel zárult találkozót már értékelte is José Gomes vezetőedző hivatalos honlapján, méghozzá nem akármilyen módon…

– Folyamatosan sújtanak minket a játékvezetők, mert van ellenem egy lobbi. Egyesek szeretnék a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitányát a helyemen látni. Elég nehéz jó eredményeket elérni, ha a bírók botrányos döntéseket hoznak a meccseinken. Ugyanakkor mindent meg fogunk tenni, hogy átvészeljük ezeket a nehéz időket – idézi a josegomescoach.com a szakembert.

A sajtótájékoztatón egyébként ugyancsak feldúltan viselkedett a portugál. Alaposan felemelte a hangját, és tiszteletet követelt a Videoton számára – a szövetségtől, a bíróktól, mindenkitől. Gomes külön kiemelte a szerinte sorozatos bírói tévedéseket, a végén már gyakorlatilag ordított, és mondandója befejeztével elhagyta a termet.