Megértem én a Nézőpontodat, Viktor. Csodálatos közvélemény-kutatók, mindig azt hozzák ki eredményül, amit te szeretnél. A Patyomkin-faludnak minden lakója hithű narancsos, éljeneznek is, amikor arra jársz, de közben én, a legigazabb barátod egyfolytában azt pofázom, hogy távol élsz a valóságtól. Mi lenne, ha egyszer rám hallgatnál, Viktor?

Gyöngyöspatán győzött a REND. Gyöngyöspatán győzött a Jobbik programja. Gyöngyöspatán győztek a magyarok. Győztek a POLGÁROK!

Gyöngyöspatán most egy olyan rendszer győzött, ami azelőtt Érpatakon is diadalmaskodott. Gyöngyöspatán a tisztességes emberek, legyenek magyarok, cigányok, bunyevácok vagy észak-kelet-norvégok, arra szavaztak, hogy legyen végre REND a településükön. A gyöngyöspataiak arra szavaztak, hogy akinek joga van, annak kötelessége is van.

A gyöngyöspataiak arra szavaztak, hogy soha többé nem kell a buta, műveletlen, antiszociális, gátlástalan, bűnöző söpredékhez igazítani a demokráciát, mert a demokrácia lényege épp abban áll, hogy segítséget nyújt a hozzá hasonló értékeket valló közösségeknek, nemhogy a kiteljesedésben, de itt már egyenesen az önvédelemben.

Tudod, hány ilyen település van még szerte az országban, te Viktor? Tudod, hány település érezte egy évvel ezelőtt úgy, hogy végre megjelensz, és akkor majd minden jó lesz? Bíztak benned, Viktor. És kivétel nélkül csalódtak. Mint ahogy Gyöngyöspata is.

A Jobbikban nem csalódtak. Ebben áll az erőnk. A Jobbik folyamatosan a történések sűrűjében létezik, te meg olyan távol élsz a valóságtól, Viktor, hogy pálcikával sem piszkálnád meg.

Gyöngyöspata már nem választ téged, Viktor. Gyöngyöspata csalódott. Gyöngyöspata gyűlöl. Gyűlöli a Fidesz-mocskot, az Orbán-hazugságot, a Pintér-kéthetet, a politikusbűnözést, az élhetetlen életet, az elviselhetetlen hétköznapokat.

Gyöngyöspata a fekete mellényeseket választotta. Nevezhetjük őket gárdistáknak, Szebb Jövőért Polgárőr Egyesületnek, oroszlánosoknak, de egy a lényeg: a lakosság bennük bízik, őket fogadja el a közrend fenntartóinak, őket ismeri el a béke őrzőinek.

Gyöngyöspata neve aranybetűkkel íródik be a magyar önkormányzatiság történetébe. Gyöngyöspata él és élni akar. Ez a forradalom, Viktor, nem a narancsos törvényhozásod!

Éljen sokáig Juhász Oszkár polgármester úr! Éljen a magyar megmaradás, a magyar önvédelem, a magyar tenniakarás!

Éljen a Jobbik!

Szebb Jenőszebbjovo.hu