A Jobbik mától új helyszínen várja Hajdúböszörményben a város és környékének azon lakóit, akik szeretnének akár országos politikai kérdésekben is véleményt nyilvánítani, vagy helyi problémáikra megoldást találni – közölték a nemzeti párt képviselői azon a sajtótájékoztatón, amelyet a Jobbik hajdúböszörményi irodájának megnyitása alkalmából tartottak.

Dr. Lukács László (b), Nagy Zoltán és Demeter Pál

Nagy Zoltán, a Jobbik hajdúböszörményi elnöke elmondta, hogy a párt helyi képviselői eddig is rendszeresen tartottak fogadóórákat, ezentúl viszont saját irodájukban várják majd az érdeklődőket. Kezdetben minden hónap első keddjén 8 és 10 óra között áll majd a lakosság rendelkezésre Hajdúböszörmény három jobbikos önkormányzati képviselője, ám Nagy Zoltán hozzátette, hogy hamarosan minden hétköznap nyitva áll majd az irodájuk a választópolgárok előtt. Felhívta a figyelmet arra, hogy az irodájukon keresztül akár a parlamentig is eljuthatnak országos jelentőségű ügyek, hiszen dr. Lukács László és Farkas Gergely, a Jobbik országgyűlési képviselői is rendszeresen bekapcsolódnak majd a helyi lakosság szolgálatába.

Demeter Pál, a Jobbik megyei frakcióvezetője is arra biztatta a sajtón keresztül a lakosságot, hogy akár megyei ügyekben is forduljanak bizalommal a nemzeti párt képviselőihez. Példaként elmondta, hogy a megyei közgyűlésben a Jobbik rendszeresen napirenden tart olyan kérdéseket, mint a megye közútjainak állapota, a Debrecent elkerülő út használatának ingyenessé tétele, vagy akár a debreceni menekülttábor ügye, amellyel kapcsolatban a Jobbiknak sikerült elérnie a bezáratást.

A frakcióvezető annak a véleményének adott hangot, hogy mivel a Hajdúságban élő emberek is ugyanannyiért tankolnak, mint mások, és ugyanúgy megfizetik az adót, így őket is megilletné az a jog, hogy ugyanolyan minőségű utakon tudjanak közlekedni, mint akár a nyugat-, akár a közép-magyarországi régiókban élők.

Dr. Lukács László, a Jobbik országgyűlési képviselője örömének adott hangot, amiért a Hajdúböszörményben és környékén élők aktivitást és érdeklődést mutatnak akár a helyi, akár az országos közügyekkel kapcsolatban. Hangsúlyozta, hogy mivel a Jobbik a legerősebb ellenzéki párt, ezért a lakosság az új irodában azzal a párttal léphet kapcsolatba, amely egyedüli kormányváltó erőként készül a jövő évi országgyűlési választásra.

Felhívta a figyelmet arra is, hogy a helyi lakosság tagjai észrevételeikkel, javaslataikkal a Jobbik készülő választási programjának elkészítésében is tevékenyen részt vehetnek. Arra biztatta a választópolgárokat, hogy a jövőben használják ki ezt a lehetőséget, és ígéretet tett rá, hogy a Jobbik helyi, megyei és országgyűlési képviselői minden tőlük telhetőt meg fognak tenni a lakosság problémáinak megoldása érdekében.

A Hajdúböszörményi Jobbik irodája a Petőfi Sándor utca 26/B szám alatt található.

szebbjovo.hu