Fejér megyei gárdisták hívták fel a figyelmemet, hogy miután kísérletet tettem arra, hogy feladjam magam az illetékes hatóságoknál, az egyik kedves olvasójuk hozzászólás formájában megválaszolta az önfeljelentésemet a honlapjukon, mégpedig a képzeletbeli Illetékes Hatóság nevében, szerintem igen szellemes formában. Íme:

Szebb Jenő gárdista!

Illetékes Hatóságunk tanulmányozta kérelmét, miszerint, bár bűncselekményt nem követett el, azonnal verjük Önt bilincsbe, és gondosan különítsük el a társadalom egészétől, mivel az Önben lakozó potenciális veszélyforrás bármelyik pillanatban manifesztálódhat. Méltányoljuk a velünk való együttműködési szándékát, de kérését teljesíteni a jelen körülmények között eszünk ágában sincs. Tessék csak előbb elkövetni azokat a bűncselekményeket! A Gárda egyenruhájában, fényes nappal, tanúk és kamerák előtt. Van Önnek fogalma arról, hogy ezek hiányában mekkora gondot okoz rendőri, ügyészi, titkosszolgálati és bírói apparátusaink kijelölt alkalmazottainak az ön bilincsbe verése és fogva tartása? Van Önnek fogalma arról, hogy mennyi vért izzadnak Hatóságunkhoz hű jogászaink például egy Budaházy nevű magafajta börtönben tartása, akár csak egy szűk körben történő elfogadtatásához? A Magyarok Nyilai Felszabadító Hadsereg többi tagjáról, vagy a gombamód szaporodó neonáci, nyilas, rasszista, antiszemita, irredenta és egyéb, a demokratikus államrend fegyveres megdöntésére készülő összeesküvőkről már ne is beszéljünk. Szikével könnyű operálni. Próbálja meg anélkül!

Szebb Jenő gárdista! Ha valóban együtt akar működni velünk, ha valóban terhet akar levenni vállunkról, ismételten arra kérjük, kövessen el már valamit, amit törvényeink büntetnek. Valami látványosat. Ne riadjon vissza semmitől. Ha ez valamilyen oknál fogva nehézségekbe ütközik, mondjuk gumilövedékektől megvakul, csontjait a nyílt utcán ismeretlenek összetörik, nem tudja hol van Kiskunlacháza, hol lakik az ismert országgyűlési képviselő, netán elméje megháborodik, akkor se essen kétségbe. Lesz még alkalom arra, hogy Hatóságunknál jelentkezzen, és bevallja, én voltam. A többit bízza ránk.

Budapest, 2009 december
Illetékes Hatóság

Forrás: FejérGárda.hu