Tisztelt Választópolgár!

Csikai József vagyok, a Jobbik Magyarországért Mozgalom debreceni önkormányzati képviselőjelöltje. 1978-ban születtem Nagyváradon. Középiskolai tanulmányaim kezdetekor kerültem kapcsolatba Debrecennel 1993-ban. Ezt követően a Budapesti Műszaki Egyetemen szereztem diplomát a közlekedésmérnöki karon. Jelenleg egy tehergépjárművek karbantartásával foglalkozó cégnél dolgozom. Nagy szeretetben neveljük együtt feleségemmel kislányunkat. Az őszi önkormányzati választások óta a Debreceni Közgyűlés Városfejlesztési és környezetvédelmi bizottságának külső tagjaként már most is igyekszem elősegíteni a város fejlődését.

Az időközi választások alkalmával ismét eljött a lehetőség, hogy megmérettessük magunkat. A Jobbik Magyarországért Mozgalom a helyhatósági választások alkalmával sikeresen frakciót alakíthatott a Debreceni Közgyűlésben, négy fővel. Az időközi választás tehetőséget kínál mozgalmunknak, hogy a nemzeti erők képviseletét még egy fővel növeljük.

Célom megőrizni a választókerület kertvárosi jellegét, fejleszteni a helyi infrastruktúrát és küzdeni a közbiztonság javításáért. Tisztán látom a helyi problémákat. Az egyik legnagyobb gond a közbiztonság, illetve annak hiánya. Éppen ezért célom egy rendőrséggel szorosan együttműködő polgárőr járőrszolgálat létrehozása, amely folyamatos jelenlétével visszaszorítja a betörések, lopások, erőszakos bűncselekmények számát, valamint az illegális fakitermeléseket.

A másik nagy probléma az elégtelen tömegközlekedés. A 48-as, a 18-as és a 18Y-os járatok útvonalát meg kell hosszabbítani! Fejleszteni kell az úthálózatot is. A Szeged és a Csárda utcákat le kell aszfaltozni, a Pacikert és a Fülemüle utcákban pedig legalább a zúzottkő-borításról kell gondoskodni, hogy esős időben is járhatóak legyenek. Bölcsődére, óvodára, játszóterekre és közösségi térre is szükség van.

Ha megtisztelnek bizalmukkal, azon leszek, hogy mindezeket a célokat Önökkel együtt valósítsam meg!

Csikai József
a Jobbik képviselőjelöltje