A Jobbik Debreceni Ifjúsági Tagozata ifjúságpolitikai kerekasztal-beszélgetést kezdeményez városunkban. A választásokhoz közeledve elengedhetetlennek tartjuk, hogy a fiatalok megismerhessék a pártok programját, hiszen ez alapján tudnak megfontolt döntést hozni. Célunk, hogy minden politikai párt ifjúsági szervezete bemutathassa, milyen alternatívákat kínál az elvándorlás, az oktatás, a fiatalkorúak munkanélkülisége és a többi, fiatalokat érintő témakörben.

A Jobbik Ifjúsági Tagozata az idei évre meghirdette a Cselekvő Ifjúság Évét. Szeretnénk elérni, hogy minél több fiatalt tudjunk kirángatni a közömbösség állapotból és elérjük, hogy érdekelje őket a közélet, a hazájuk sorsa; sorsuk elszenvedői helyett annak alakítói legyenek.

Ennek részeként a kerekasztal-beszélgetésen a fiatalok is feltehetik kérdéseiket, elmondhatják észrevételeiket, kritikáikat a pártok ifjúsági szervezetinek képviselőinek. Bízunk abban, hogy a pártok csatlakoznak a kezdeményezésünkhöz. Őket arra kérjük, március 7-ig jelezzék részvételi szándékukat, hogy meg tudjunk egyezni a részletekben: a semleges helyszínben, semleges levezető személyében.

Herpergel Róbert
országgyűlési képviselőjelölt, Jobbik