A fenti feliratú táblát helyezte ki pénteki sajtótájékoztatóján Keresztesy Gergő, a Jobbik önkormányzati képviselőjelöltje, arra reagálva, miszerint a kampányban a Fidesz gyakorlatilag mindent megígért a 6. számú választókerület lakóinak, amire hosszú évek óta hiába várnak.

Keresztesy Gergő figyelmeztető táblát helyezett el a Vámospércsi és a Létai út sarkán

– A kampány kezdete óta mindennap a körzetet járom, az elmúlt hónapokban személyesen mértem fel a helyben lakók igényeit és problémáit – mondta el a Jobbik jelöltje, majd hozzátette: az emberek már nem hisznek a városvezetés ígéreteinek, mert sokadjára hallják azokat.

A Fidesz részéről ez a kampány sem volt más, mint az előzőek, most is ígértek aszfaltozást, közvilágítást a kertségieknek, iható vizet a nagycsereieknek, játszóteret, járdát és zebrákat, csakhogy mindezt a helyben lakók már kétkedve fogadják – vélekedett Keresztesy Gergő.

Az elmúlt 19 évben a Fidesz irányította a várost, mindvégig fideszes képviselője volt a hatos választókerületnek is, ennek fényében most kijelentik, hogy sikerült felmérniük a helyben lakók igényeit. Eddig mivel voltak elfoglalva? – tette fel a kérdést a jobbikos jelölt.

Ezek után megint csak ígérgetni, ez nettó pofátlanság – jelentette ki Keresztesy Gergő, aki arra kérte a választókerület lakóit, május hetedikén fontolják meg, hogy a fideszes túlhatalmat szeretnék erősíteni a szavazatukkal, vagy inkább az ellenzéki kontrollt. Hozzátette: miután a baloldal szereplői a mai napig is egymással “meccselnek” a körzetben, mára teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy a vasárnapi választás kétpólusú, a Jobbik és a Fidesz között fog eldőlni a közgyűlési mandátum sorsa. Keresztesy Gergő reményét fejezte ki, hogy meglepetés-eredmény fog születni a május 7-ei voksoláson, ha kellő számban elmennek szavazni a választókerület lakói.

szebbjovo.hu