Sajtótájékoztatón jelentette be Kulcsár Gergely országgyűlési képviselő, hogy képviselői irodát nyit Hajdúszoboszló központjában, a Dózsa György u. 7. szám alatt. A Jónás Kálmán helyi elnökkel közösen tartott sajtóeseményen bejelentették, hogy képviselői fogadóórák és a Valódi Nemzeti Konzultáció helyszíne lehet az iroda.

 

Jónás Kálmán és Kulcsár Gergely

Jónás Kálmán és Kulcsár Gergely

Kulcsár Gergely, a legnagyobb ellenzéki párt képviselője arról beszélt, hogy az irodanyitással élénkebb kapcsolatot lehet teremteni a hajdúszoboszlói emberek és a jobbikos politikusok között. Ez jól beleillik az év elején meghirdetett Valódi Nemzeti Konzultációba, amelynek keretében a magyar társadalom legégetőbb kérdéseiben kérdezi meg az emberek véleményét a nemzeti párt és számos szakmai egyeztetésre is sor kerítenek az egészségügy és az oktatás témájában.

„A Jobbik képviselői személyesen is meg szeretnének győződni az egészségügy tarthatatlan állapotáról, ezért önkéntes munkát vállalunk az ágazatban, jómagam a berettyóújfalui kórházban fogok dolgozni és a tapasztalataimat megosztom a közvéleménnyel” – jelentette ki a honatya.

A Valódi Nemzeti Konzultáció harmadik témakörével, a korrupcióval kapcsolatban a következőképpen fogalmazott: „A Fidesz kormányra kerülésekor sokan abban reménykedtek, hogy az MSZP kormányokra jellemző mindent átszövő korrupció megszűnik, de csalódniuk kellett, ugyanis a narancsos kormány alatt is dübörög a korrupciós gépezet”. Példaként említette a balmazújvárosi korrupciós ügyet, ahol a vádlottak padján ül a fideszes polgármester asszony és Tiba István fideszes országgyűlési képviselő is érintett az ügyben.

Jónás Kálmán, hajdúszoboszlói képviselő a sajtótájékoztató végén felhívta a figyelmet a Jobbik helyi adománygyűjtő akciójára és minden szoboszlói polgárt arra biztatott, hogy keresse fel az irodát, melynek nyitva tartása a napokban megtalálható lesz az iroda ajtaján és hirdetni fogják a közösségi oldalakon is.

szebbjovo.hu