Felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy a 15:38 órakor kiadott, Önkormányzat 2014 – A Jobbik feljelentést tett az ózdi választási bizonyítékok ügyében című anyagunk 2. bekezdésének 2. mondata helyesen:

Kifejtette: a csatolt hangfelvételen – amelyen két ember beszélget arról, hogy kire kell szavazni a kapott pénzért – megszólalók egyike sem a Jobbik tagja vagy jelöltje; ak i l e n cn y i l a t k o z a tpedig – az összeget leszámítva – szóról szóra megegyezik.

Felhívjuk tisztelt felhasználóink figyelmét, hogy a hitelesség érdekében a javításokat hajtsák végre a felhasznált anyagon!

JAVÍTOTT VÁLTOZAT – Önkormányzat 2014 – A Jobbik feljelentést tett az ózdi választási bizonyítékok ügyében

Budapest, 2014. október 21., kedd (MTI) – Feljelentést tett a Jobbik hamis vád gyanúja miatt az ózdi választással összefüggésben.

Mirkóczki Ádám, a párt szóvivője kedden azt közölte az MTI-vel: felháborítónak tartják azokat a dokumentumokat, amelyek alapján a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Területi Választási Bizottság a szavazás megismétléséről határozott. Kifejtette: a csatolt hangfelvételen – amelyen két ember beszélget arról, hogy kire kell szavazni a kapott pénzért – megszólalók egyike sem a Jobbik tagja vagy jelöltje; a kilenc nyilatkozat pedig – az összeget leszámítva – szóról szóra megegyezik.

Az ellenzéki párt közleménye szerint az utólagosan becsatolt “bizonyítékokat” a területi választási bizottság legfeljebb a rendőrségre továbbíthatta volna, azok alapján nem dönthetett volna.

(MTI)