Komoly szemléletváltást ígér a Jobbik programja, amelyen ötszáz szakértő dolgozott tízezer munkaórán át – mondta Sneider Tamás alelnök a párt paksi rendezvényén hétfőn. A politikai feladathoz egyre jobban felnövő alelnök egy rendkívlü fontos kérdést is megvilágosított hallgatóságának, és egyértelmű üzenetet küldött a rózsadombi értelmiségnek. A lipótvárosiak biztosan foggal-körömmel tiltakoznak majd, de ez a jó.

A Jobbik csökkenteni kívánja a kétszázezer forint feletti “diktatúranyugdíjakat”. A párt szerint fel kell tőkésíteni a nyugdíjrendszert, a kötelező magánnyugdíjpénztárakat pedig meg kell szüntetni – mondta Sneider Tamás.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom le akar számolni a korrupcióval, a politikai bűnözéssel.

A másik fontos kérdés, a “cigánybűnözés felszámolása”. A program ezért külön fejezetben foglalkozik a cigányság felzárkóztatásával, amit nem a „szélsőliberális értelmiség” által erőltetett integráció útján szeretne elérni – mondta. A cél elérésének fontos eszköze az oktatás, mert a tudatlanság gátja a megfelelő családtervezésnek – közölte az alelnök. Kitért arra is, hogy véleménye szerint a nyugdíjjal kapcsolatban mindkét nagy párt ködösít.

Sneider Tamás
Jobbik Magyarországért Mozgalom
Eger választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje