A pénteki, Külügyminisztérium előtt tartott rendezvény a Jobbik részvétele nélkül zajlott le. A zavaros hátterű eseményt úgy próbálták felhasználni egyesek saját politikai karrierjük építésére, hogy miközben a szabadidejük nagy részében a Jobbik megosztásán munkálkodnak, addig most pártunk farvizén próbálnak szereplési lehetőséghez jutni.

A szónokok egy része egyszer a parlamenti elitbe besimulónak nevezi a Jobbikot, máskor pedig álságosan a mellettünk való kiállásra buzdít. A nemzeti ellenzéknek továbbra is világos az álláspontja: a cionizmus ellen ésszel kell harcolni, nem eszetlenül és nem cirkusszal. A mai esemény inkább szolgáltatott muníciót a cionizmus világméretű, manipulációra, hamisításra és lejárató kampányokra épülő lényegének.

A Jobbik sosem ismert megalkuvást a Magyarország jövőjét befolyásoló sorskérdések ügyében. Mi mindig a magyar emberek érdekeit nézzük, legyen szó a fiatalok továbbtanulását ellehetetlenítő tandíjról és felsőoktatási keretszámokról, a rabszolgasorba kényszerített munkavállalókról, a szociális válsághelyzetről (sárga csekkekről), a kormányközeli oligarcháknak kijátszott termőföldről vagy akár Simon Peresz Magyarország felvásárlására, gyarmatosítására vonatkozó kijelentéséről. Ez utóbbi kapcsán is világossá tettük már, hogy nem a származást nézzük, hanem a tetteket.

Szeretnénk továbbra is tudni az esetleges nemzetbiztonsági kockázatok miatt, hogy az ország vezetői és parlamenti képviselői közül, ki milyen második állampolgársággal rendelkezik. Ez nyilvános adat, s más országokban, például Izraelben és az USA-ban is szigorúan szabályozzák ezt a kérdést. A Jobbik nem kér sem az ész nélkül, a farvizén szereplési lehetőségre ácsingózó önjelöltekből, sem pedig a Hit Gyülekezetétől a Fideszig terjedő, 22 éve nácizó-antiszemitázó, magyarellenes nagykoalícióba tömörült szervezetekből. Járjuk saját utunkat, arról le nem térünk sem megalkuvó, sem extrém irányba.

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője

jobbik.hu – szebbjovo.hu

1355528160