Hogyan tudjuk pénztárca barát módon élvezni a kedvenc zenéinket?

Manapság, ha zenét akarunk hallgatni, akkor a YouTube a legkézenfekvőbb alternatíva mindenki számára, hisz csak felmegyünk, beírjuk a hallgatni kívánt zenét és élvezhetjük is. Ez mind szép és jó, csakhogy a YouTube tele van reklámokkal és ezekre általában nem vagyunk kíváncsiak. Ahhoz, hogy ezeket a reklámokat kikerüljük fizetnünk  kell havi rendszerességgel egy Prémium tagsági díjat. Akárcsak a Spotify-on. De ha ezek a bevált platformok fizetősen élvezhetőek csak maximálisan, akkor miként tudjuk élvezni a kedvenc a zenéinket pénz kiadás nélkül?

Ingyenes zene letöltő oldalak

Nem kell azonnal a pénztárcánk után nyúlni az élvezetek kedvéért, ugyanis aki keres, az talál. Kereshetünk simán zene letöltő oldalakat és kereshetünk célzottan YouTube-ról való lekonvertálásra alkalmas oldalakat is. Viszont a YouTube esetében olyan opcióval is élhetünk, hogy ha az adott zeneszám linkjére rákattintunk, akkor abba a hivatkozásba (a www.-al kezdődőbe) mi is bele írhatunk. Azonban, ha nem a youtube-ról akarunk zenét leszedni, akkor a musicteam.cc egy kényelmes opció lesz számunkra

Melyiket hogyan kell használni?

A YouTube-ról történő zene leszedés esetén két opcióval élhetünk. Találhatunk egy oldalt ahova csak át kell másolnunk a kívánt zene linkjét vagy ahogy azt korábban is írtam a linkbe írhatunk bele. Ha a zeneszám hivatkozásában a YouTube szó elé beírunk két s betűt és rámentünk akkor azonnal tovább fog minket irányítani a zene le konvertálására alkalmas oldalra. Ezzel az opcióval ellentétben a music-teams.cc-n egész zene lejátszási listákat tudunk a gépünkre vagy az okos készülékünkre menteni Csupán egy fiók szükséges hozzá ami egy gyors regisztráció után meg is van. (még csak email megerősítés se szükséges a fiók meglétéhez) és kedvedre válogathatsz a különböző egyvelegekből.