Öt évre szóló nyílt közbeszerzést írt ki a Debreceni Közterület-felügyelet, a város területén tilosban parkoló járművek kerékbilincselésére, illetve elszállítására – a felhívás a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A feladat magában foglalja a járművek elszállításán túl azok visszaszolgáltatását, valamint állagmegóvását és őrzését is.

Az ajánlattevőknek kötelező kibérelniük a Vágóhíd utcai telephelyen 500 négyzetmétert, havi és négyzetméterenkénti minimum 250 forintért. Szintén ki kell bérelniük a Vágóhíd utcai telephelyen lévő 37 négyzetméteres irodát, itt a fajlagos minimális bérleti díj 2600 forint.

A város évi körülbelül 15 millió forintért rendel a nyertes szolgáltatótól kerékbilincselést, és elszállítást. Miután ezek díját az igazságügyi és rendészeti miniszter rendelete határozza meg, ezért ennek csak meghatározott része a vállalkozóé. Így a kerékbilincselés 11 500 forintos díjának legfeljebb 40 százaléka, míg az elszállítás 20 ezer forintos díjának legfeljebb 60 százaléka illeti a nyertes szolgáltatót. Ajánlatot a konkrét százalékra kell tenni.

Az ajánlattevőnek kell hogy legyen két trélere, 50 autó- és egy motorkerékpár bilincse, 2 digitális fényképezőgépe és 2 HDD videokamerája.

Az ajánlattételi határidő április 8. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes úgy, hogy azonos súllyal esik latba a két bérleti díj, valamint a bilincselés és a szállítás fajlagos díja.

(MTI)