Az elmúlt két hét hazai belpolitikai történéseit végiggondolva a napnál is világosabban látszik, hogy a magát „Nemzeti ügyek kormányának” hívó társaság nem csinál más, mint amit dicstelen elődei: a nemzetközi cionista világ- és országhódítók utasításait hajtja végre. Azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy míg a D-209-es, a Böszme és a Libatolvaj csürhéje nyíltan, minden szemrebbenés nélkül árulta el Hazánkat, Nemzetünket, addig Viktorunk nagyon ügyes kommunikációval nemzeti színekbe csomagolja a lényegileg ugyanúgy hazaárulással felérő kormánypolitikát. Ezzel a vezércsellel rengeteg jó szándékú, ám némileg naiv honfitársunkat csapja be a Fidesz, akik még vakon hisznek nekik…

Mentelmi jog – csak a kiválasztottaknak

A múlt héten tárgyalta az Országgyűlés a napirendre kerülő mentelmi ügyeket. Öt képviselőről kellett szavaznia a T. Háznak, hogy felfüggesztik-é vagy sem a mentelmi jogukat. Két képviselőt „kiadtak” a bíróságoknak, és minő véletlen, mindkettő a Jobbik soraiban ül. Félreértés ne essék, azzal nincs semmi gond, hogy jobbikos képviselőknek felfüggesztik a mentelmi jogát! Sőt, a Jobbik következetesen, minden esetben megszavazza a mentelmi jog felfüggesztésére irányuló kérelmeket, arra való tekintet nélkül, hogy köz- vagy magánvádas eljárásról van szó, illetve az egyén politikai hovatartozása sem befolyásol minket ilyen kérdésekben, azaz Zagyva Gyula és Rubi Gergely mentelmi jogának felfüggesztését mi, jobbikos képviselők is támogattuk. Nem is tehettünk mást, hisz alapvetően ellenezzük a mentelmi jog intézményét, ráadásul az érintettek is ezt kérték.

Ezekben az ügyekben a lényeg nem itt van! Az elmúlt 20-21 év politikai szokásrendje szerint közvádas ügyekben a mentelmi jog felfüggesztését szavazza meg a Parlament, magánvádas ügyekben viszont nem szokták ezt megtenni. Nos Zagyva Gyula esetében eszerint jártak el a kormánypárti képviselők, hisz közvádas ügyről van szó. Viszont Rubi Gergely esetében két magánvádról volt szó, ráadásul a Mentelmi Bizottság ajánlása az volt, hogy az Országgyűlés ne függessze fel a képviselő mentelmi jogát. Mégis megtette a fideszes többség, amit korábban, hasonló ügyben Lendvai Ildikó esetében nem tett meg! Arról nem is beszélve, hogy Gyurcsány Fegyenc ügye már hónapok óta ott hever a Mentelmi Bizottság asztalán, de még az oly nagy nemzeti kétharmad nem tudta megtárgyalni, ezzel ellentétben Zagyváék ügyét két hét alatt lezavarta a bizottság és a Ház egyaránt!

Tom Lantos és az idióták

Hazánk legnagyobb dicsőségére sikeresen fejeződött be a magyar EU-elnökség fél éve – kiáltotta világgá a hazai sajtó jó része. Horvát csatlakozás előkészülete, Duna stratégia, Roma stratégia – egész Európa az Ormány-kormányt ünnepli! A velejéig romlott Uniónak valóban nagyszerű eredmények, de ismét felvetődik a kérdés: a magyar érdekekkel mi lesz? Szóvá tette az Uniót elnöklő miniszterelnökünk a Benes-dekrétumok vagy a szlovák nyelvtörvény vérlázító mivoltát? Vagy a temerini fiúk megalázó, igazságtalan meghurcolását, bebörtönzését? Megemlítette a vereckei emlékmű többszörös meggyalázását? A Székelyföld autonómiája bármikor előkerült beszédei, tárgyalásai, utazásai során? A trianoni évfordulón, mint soros elnök ejtett néhány szót Nemzetünk legnagyobb tragédiájáról?

Ezek mind költői kérdések, hisz Magyarország bukaresti nagykövetének azon kijelentésével, miszerint “húszezer magyarországi idiótát leszámítva, senki sem gondol arra, hogy visszavehetjük Erdélyt vagy Erdély egy részét” a magyar kormány egyetértett. Ezt Németh Zsolt, a külügyminisztérium államtitkára jelentette ki a Nemzet Templomában az elmúlt héten. Ne is csodálkozzunk ezen, hiszen szintén a múlt héten avatták fel a Tom Lantos Intézetet Budapesten. Az egésznek az a diszkrét bája, hogy Gyurcsány kezdeményezte az intézet felállítását és Orbán avatta fel – összenő, ami összetartozik, ugye kedves fideszes barátaim? A nemzeti, keresztény, konzervatív kormányunk azonosságot vállal azzal a Tom Lantossal, aki Ceausescu Romániáját istenítette, aki majd’ két évtizedig a cionista nemzetárulás eszményévé váló szörnyszülött, az SZDSZ politikai nagykövete volt az Egyesült Államokban.

Sajnos személyesen tapasztalom hétről-hétről, hogy a magyar Országgyűlésben tobzódnak a tomlantosok. Ennél csak az a szörnyűbb, hogy a sok valódi idióta asszisztál nekik a Házon belül, nagy ívről téve a választóik akaratára…

Vidám hétfő

E hét csemegéje az új egyházügyi és vallási törvény módosító javaslatainak a szavazása volt. Valóban égető szükség volt egy ilyen törvény meghozatalára, hiszen ahhoz képest, hogy a magyarországi hívek 92%-át a katolikusok és a reformátusok teszik ki, több száz bejegyzett „egyház” létezik. Ez valóban tarthatatlan állapot, a szektákat, az üzleti érdekből létrehozott álvallási közösségeket meg kell szüntetni! Papíron ez is volt ennek a törvényjavaslatnak a célja, de nézzünk egy kicsit a dolgok mögé! A négy KDNP-s képviselő által benyújtott javaslat leglényegesebb eleme az iromány végén szereplő táblázatokban rejlik. Ezek mutatják ugyanis, hogy melyek lesznek az elismert egyházak Hazánkban.

Három kategóriát állítottak fel a javaslat benyújtói: az első a történelmi egyházakat tartalmazza, bár kényesen tartózkodtak a kereszténydemokraták a történelmi megnevezéstől, de el kell ismerni, itt korrekt besorolást találunk. A második kategóriában – a javaslat benyújtói szerint – azon egyházak vannak, amelyek olyan értékű hitéleti tevékenységet végeznek, amelyekkel a kormánynak kötelessége szerződést kötni. A harmadik kategóriába az országos lefedettségű vagy világviszonylatban jelentős, elismert egyházak szerepelnek.

Az a kisebbik baj, hogy az összesen 44, a kormánypártiak szerint elismerésre érdemes vallási tömörülés között vannak kisebb szekták. A jelentős probléma az, hogy Magyarország legnagyobb, romboló, nemzet- és emberellenes, cionista biznisz-szektáját a második kategóriába sorolták a Lukács Tamás vezette kereszténydemokraták! Hiábavaló volt a bizottságban a többszöri tiltakozásunk Zagyva Gyula képviselőtársammal, sőt süket fülekre találtak Wittner Mária kormánypárti képviselőasszony dörgedelmes szavai is. Mirkóczki Ádám jobbikos honatya egyik módosító javaslata kivette volna a Hit Gyülekezetét az elismert egyházak közül. Erről a javaslatról névszerinti szavazást kért a Jobbik frakciója és kíváncsian vártuk, hogy lesz-e olyan kormánypárti képviselő, aki a lelkiismeretére hallgatva támogatja az indítványt.

A több mint 260 kormánypárti képviselő közül hárman – köztük Wittner Mária – szavaztak igennel a jobbikos javaslatra, a többiek a Hit Gyülekezete mellett tették le a voksukat. Az igazsághoz tartozik, hogy volt egy pár KDNP-s képviselő, aki inkább kiment az ülésteremből és nem szavazott, de bátran csak három fideszes viselkedett. Gondolom, megkapják Lázártól a maguk „jutalmát” több százezer forintjuk bánhatja a kiszavazást. Ezek után a Kereszténydemokrata Néppárt megszűnt létezni a szememben, szégyen-gyalázat amit Lukácsék műveltek ez ügyben! Vajon mit szólnak ehhez történelmi egyházak képviselői, akikkel állítólag egyeztettek a törvényjavaslat benyújtói? És mit szól a hitgyüli felemeléséhez a több százezer keresztény Fidesz-szavazó? Végül is mindegy, messze van még 2014…

Nemzeti konzultáció 2.0

Folytatódott a kormány által meghirdetett nemzeti konzultáció, OV a hétfői ülésnapon ódákat zengett a szociális konzultáció sikeréről. Ha csak a számokat nézzük: körülbelül egymillió választópolgár küldte vissza a kérdőíveket, ami azt jelenti, hogy a 2010-ben a Fideszre szavazó embereknek jóval kevesebb, mint a fele és akkor még nem beszéltünk a maradék hétmillió választópolgárról. Mindenki döntse el maga, hogy ez sikernek mondható-e vagy sem…

Egyébként nem rossz ötlet ez a kérdőívezés, ha még „kicsit” költséges is. Arra azért kíváncsi vagyok, hogy mikor kéri ki az emberek véleményét a kormány a cigány-magyar együttélés témakörében. Gyanítom, soha, pedig érdekes lenne, kiderülne például az is, hogy a magyar emberek az egyenruhás vagy a cigánybűnözőktől félnek-e inkább. Bár Pintér elvtárs jól megregulázta az „egyenruhás bűnözőket” – és az egyenruhásokat úgy általában – de a vidék Magyarországán továbbra is tombol a cigánybűnözés. A kormány egyik legnagyobb bűne az, hogy nem elég, hogy folytatja elődei cigánypolitikáját, még fokozottabban bátorítja a cigányságot mint a kommunisták, így nem csoda, hogy Hazánk rohan a demográfiai katasztrófa felé. Míg a magyar családokban átlagosan 0,8 gyerek születik, addig a cigányoknál ez az arány 3,2. Ha ez így megy tovább, egy-két évtized, és teljesen elcigányosodik Magyarország, és ez felér majd egy újabb Trianonnal!

Tisztelt Fidesz szavazók! Ébresztő! A gazdagok és a cigányok kormányát meg kell állítani, különben elvész a maradék Csonkaországunk is!

Kulcsár Gergely
a Jobbik országgyűlési képviselője

szebbjovo.hu