Kulcsár Gergely, a Jobbik országgyűlési képviselője a közelmúltban az országos média kereszttűzébe került egy négy évvel ezelőtt magánlevelezése miatt. Erről kérdeztük a képviselőt.
– Valóban a Duna-parti holokauszt-emlékműbe köpött pár évvel ezelőtt?
– Nem gyaláztam meg az emlékművet, nem köptem a cipőkbe. Bár készült egy gyalázatos fénykép, ami miatt ezúton is bocsánatot kérek mindenkitől. Ízléstelen és szégyenletes, ahogy akkor viselkedtem.
– Hogy kerülhetett ez nyilvánosságra, hiszen egy magánlevelezésről beszélünk?
– Vannak olyan emberek, akik kicsinyes bosszút szeretnének állni rajtam korábbi sérelmeikért, ezért hoznak nyilvánosságra magán e-maileket. Ez esetben valódi levelezésről volt szó, viszont legutóbb, mikor horogkeresztek küldözgetésével vádoltak, akkor egy hamisított levél került a médiához. Én olyat soha nem írtam. emiatt jogi lépéseket fogok tenni.
– Úgy tűnik, hogy megviselték a történtek…
– Igen, ez így igaz. Sajnos az érdemi munkámra nem kíváncsi a fősodratú média, kizárólag a botrányokra. Ezzel nem menteni akarom magam, csak rávilágítani az igazságtalanságra. A négy évvel ezelőtti levelemért és az emlékműnél készült képért ismételten elnézést kérek mindenkitől, akit megsértettem!