OTP Bank Liga, 25. forduló:
Budapest Honvéd – DVSC-TEVA 1-1 (1-1)
————————————-
Bozsik Stadion, 1000 néző, v.: Vad II.
gólszerzők: Youla (25.), illetve Bouadla (39.)
piros lap: Ikenne-King (71.), illetve Ludánszki (77.)
sárga lap: Holender (16.), Ikenne-King (22., 71.), Ignjatovic (48.), Hidi (86.), illetve Lázár (36.), Bódi (73.), Jovanovic (79.)

Budapest Honvéd:
—————-
Kemenes – Ikenne-King, Ignjatovic, Elez, Baráth – Nagy G., Hidi, Vécsei – Prosser (Gazdag, 61.), Youla (Botka, 75.), Holender (Punosevac, 54.)

DVSC-TEVA:
———-
Verpecz – Lázár P., Mészáros, Brkovic, Korhut (Balogh N., 75.) – Varga J., Jovanovic, Mihelic, Bouadla (Ludánszki, a szünetben), Bódi – Sidibe (Nagy Z., 83.)

Az első félidő sokáig unalmas mezőnyjátékkal telt, egyik csapat sem jelentett komoly veszélyt a másik kapujára. A Honvéd a 25. percben váratlanul vezetést szerzett egy szép góllal, ettől kezdve viszont a hajdúságiak nagyobb sebességi fokozatba kapcsolatak, melynek köszönhetően Bouadla távoli lövésével még a szünet előtt egyenlítettek.
A folytatásban ismét kiegyenlített, de nem eseménydús játékkal telt az idő, mígnem a 71. percben emberhátrányba került a Honvéd Ikenne-King kiállítása miatt, ráadásul a reklamáló Marco Rossi vezetőedzőt is elküldte a kispadtól Vad II. játékvezető. Ezt követően a Debrecennél volt többet a labda, de veszélyesebbé nem vált a vendégcsapat, amely ráadásul szintén megfogyatkozott Ludánszki piros lapja miatt. A hátralévő időben a Honvéd járt közelebb a győztes gól megszerzéséhez, ugyanis Vécsei szabadrúgásból a keresztlécet találta el, míg Punosevac az utolsó pillanatban, szemben állva a kapussal nem találta el a labdát, így újabb találat már nem esett a végére paprikás hangulatúvá vált mérkőzésen.
(MTI)