A DVSC-TEVA – a kecskeméti bajnoki záró mérkőzéshez hasonlóan – ingyen buszokat indít a szerda esti, budapesti labdarúgó Magyar Kupa-döntőre is! Az autóbuszokra jelentkezni lehet a három ajándékboltban (Plaza, Tesco, Malompark), valamint a Halközben található Mods Store-ban.

A DVSC ingyenes autóbuszai május 26-án, szerdán 13 órakor indulnak a Főnix csarnok parkolójából és 16.30 valamint 17.00 óra között érkeznek az M3-as autópálya 25-ös km-nél lévő Lukoil benzinkút parkolójához. A személygépkocsival érkező szurkolóknak is itt érdemes gyülekezniük, ha rendőrségi felvezetést kérnek a buszokkal együtt a Puskás-stadionig. A fővárosi csúcsforgalomra való tekintettel érdemes pontosan érkezni a találkozóhelyre!

A DVSC-TEVA – Zalaegerszegi TE Magyar Kupa döntő 19 órakor kezdődik szerdán a Puskás-stadionban.

Jegyek elővételben kaphatók a három ajándékboltban. A DVSC és a ZTE szurkolói szektoraiba, illetve a semleges szektorokba szóló belépők Budapesten is megvásárolhatók lesznek a mérkőzés napján (május 26.) 17 órától a Puskás Stadion pénztárainál 1.000 és 1.500 Ft-os áron.

Pénztárak nyitva tartása: 2010. május 26. 10:00-19:00
DVSC: Ifjúság útja felől 1 pénztár
ZTE: Dózsa György út 1 pénztár
Semleges nézők: Stefánia út 2 pénztár

Együttesünk szerdán 19 órakor Magyar Kupa-döntőt játszik a Zalaegerszeg ellen a Puskás Ferenc Stadionban. Mivel várhatóan ismét több ezren kísérik el a csapatot, ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság egy közleményt juttatott el honlapunkhoz.

Tisztelt szurkolók!

A labdarúgó Magyar Kupa döntőjében a Debreceni VSC – Zalaegerszeg labdarúgó mérkőzésre május 26-án, 19 órai kezdettel kerül sor a budapesti Puskás Ferenc stadionban.

A DVSC-szurkolóknak a mérkőzésre érkezése megkönnyítése érdekében a szervezetten utazó drukkerek felvezetését illetőleg kísérését tervezzük a stadion Ifjúság úti beléptető kapujához, ahol a debreceni szurkolók beléphetnek a stadionba, illetőleg az itt lévő parkolóban lesz lehetőségük a szervezettszerű parkolásra.

Kérjük, hogy azok a szurkolók, akik a felvezetést igénybe kívánják venni, a mérkőzés napján 16.30 és 17.00 óra között gyülekezzenek az M3 autópálya 25 KM-nél lévő LUKOIL benzinkút parkolójában, ahonnan az érkezőket a stadionhoz kísérjük. A szervezett kísérés legkésőbb 17.15 órakor indul, kérjük, hogy a fővárosi csúcsforgalomra tekintettel eddig az időpontig mindenféleképpen érkezzenek meg a találkozási pontra.

Azok, akik nem kívánják igénybe venni a felvezetést, az alábbi, a térképen pirossal jelölt útvonalat ajánljuk:
M3 bevezető szakasz – Kacsóh P. u. – Hungária krt. – Stefánia út – Ifjúság útja.

A Budapesten élő szurkolókat kérjük, hogy szintén az Ifjúság útra érkezzenek, hiszen a DVSC szurkolók kizárólag a parkolón keresztül léphetnek be a stadionba.

Felhívjuk a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök használata illetve birtoklása is szabálysértést képez, ezért akinél ilyen eszközt talál az intézkedő rendőr, akkor az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk!

Köszönjük megértésüket!

Budapesti Rendőr-főkapitányság

Információk képekben (nagyítás a képre kattintva)

DVSC.hu