Tisztelt Hajdúszoboszlói Polgárok!

Nézzünk két hírt, egy-egy mondatban:
– Az EU Parlamentjében az egész MSZP frakció, köztük Ujhelyi István is megszavazta a menekültek kötelező betelepítését elutasító országok szankcionálását, amely Magyarországot is hátrányosan érinti, és 250 ezer euró/fő (közel 80 millió forint fejenként) tétellel bünteti.
– Az ország meghódítását megakadályozó lovashajdúk letelepítésének 410 éves évfordulóján Hajdúszoboszlón az ünnepi beszédet Ujhelyi István MSZP-s Európa Parlamenti képviselő mondta az Összefogás Hajdúszoboszlóért és a Jövőért Egyesület meghívására.

Nem minősítem az esetet, megteszi azt saját maga…
Készültünk a díszvendég fogadására, de nem akartuk megzavarni az ünnepet. Előtte szórólapoztunk, és egy molinót készítettünk, amelyet a beszéd alatt feltartottunk, némán, fegyelmezetten. (Miután a rendőrkapitány délelőtt behívatott magához, mint régen a kopasz kommunista és a szemüveges bohóc idején.)
hszob4
A szeptember 2-i ünnepség egyértelműen megmutatta, hogyan és milyen eszközökkel manipulál mind országosan, mind helyben a lakájmédia. Egyetlen vágókép, fénykép, tudósítás, interjú sem született a zsebre tett Hajdúszoboszlói Városi TV-től, amiért egy ilyen embert hozott az Összefogás a nyakunkra. Amiről nem beszélnek, az nem is létezik… – gondolták. Viszont legalább a saját szerény eszközünkkel hozzájárultunk a munkalehetőségek bővüléséhez, mert álruhás rendőrök és külön kirendelt biztonsági őrök is figyelték, videózták minden mozdulatunkat, nehogy úgy bánjunk a tisztelt vendéggel, ahogy arra méltó volna. Köszönjük Sóvágó László polgármester úr, köszönjük Holoda Attila alpolgármester úr, köszönjük MSZP, izé… Összefogás Hajdúszoboszlóért és a Jövőért Egyesület!

Jónás Kálmán
önkormányzati képviselő
Jobbik Hajdúszoboszló
hszob3
hszob2
hszob1
hszob5