A The Hollywood Reporter beszámolója szerint a 32 éves Daniel Fleetwoodnál nyáron diagnosztizáltak rákot és orvosai szerint nem éri meg a decembert.
A férfi felesége, aki gyűjtést is indított az interneten, hogy fizetni tudják Daniel kezelését, ForceForDaniel jelszóval kampányol most azért a Twitteren, hogy férje még halála előtt megnézhesse az új Star Wars-mozit.
Fleetwood elmondta, hogy nyolc-kilenc éves kora óta nagy rajongója a Star Warsnak. “Annak alapján, amilyen gyorsasággal súlyosbodott a betegségem az elmúlt két hónapban, nem hiszem, hogy megérem még a bemutatót” – jelentette ki.
Mark Hamill, John Boyega és a Csubakkát alakító Peter Mayhew is csatlakozott a Twitter-kampányhoz. Hamill az eredeti trilógiában alakította Luke Skywalkert, Boyega a december 18-án debütáló új film egyik főhőse.
J.J. Abrams, a Star Wars: Az ébredő Erő rendezője két éve, a Sötétségben – Star Trek premierje előtt lehetővé tette egy New York-i rajongó, Daniel Craft számára, hogy halála előtt megnézhesse a produkciót. Craft a vetést követő napokban hunyt el.
http://www.hollywoodreporter.com/news/mark-hamill-john-boyega-support-836206
(MTI)