Csányi Sándor, amikor elvállalta az MLSZ elnökjelöltjének szerepét, kikötött bizonyos változtatásokat, amelyeket a szövetség alapszabályában végre kellett hajtani, hogy az által elképzelt keretek között végezhesse munkáját a szervezet élén. Az említett változtatások megtételére az MLSZ délelőtt kezdődött közgyűlése volt hivatott, ezeket pedig sikerült is végrehajtani. Minden fontos pontra megkapta az előterjesztés a szükséges voksokat, egyedül egy Baranya megyéből érkezett módosító javaslatot szavaztak le a küldöttek. Így tehát megnyílt az út Csányi Sándor előtt…

A nyolctagú elnökség a jelen lévő nyolc tag egyhangú szavazatával feloszlatta magát. A július 6-i tisztújító közgyűlésig egy Nemes Ferenc vezette ad hoc bizottság (Nemes Ferenc, Helmeczy László, Dunai Antal tagokkal) vezeti az MLSZ-t. Új elnöke az említett napon lesz a szervezetnek.

Írásos beszámolót vár az MLSZ elnöksége Erwin Koemantól a válogatott idei meccseiről, de várhatóan az abban foglaltakat már az új elnökség értékeli majd. A kapitány személyesen is „felelne” az elnökség előtt, amennyiben ez létrejön, akkor az újonnan felálló Csányi-elnökség egyik első feladata Erwin Koeman „meghallgatása” lehet. Csányi Sándor vasárnapig várhatóan megnevezi azt a hat embert, akivel együtt dolgozna a jövőben az elnökségben, Tarsoly Csaba és Nemes Ferenc tagja lehet az új elnökségnek. A leendő elnök nem nevekben, hanem megoldandó területekben gondolkodik.

Forrás: Pepsifoci.hu