Alább változtatás nélkül közöljük a ZionistTerrorInHungary címet viselő oldal írását. Hiába a szó, szerkesztőségünk ezen csemegéket kéjes örömmel olvassa, ugyanakkor csodálkozva nézi, hogy mennyire alacsony is voltaképpen a Jóisten állatkertjének ominózus kerítése, s mily’ kevés gondozó dolgozik is ott. A cikkből egyébként kiderül, hogy Vona Gábor önmaga személyes zsidója is.

Íme az iromány:


VONA GÁBOR ZSIDÓI

A Szebbjövő című debreceni Jobbiktámogató oldal írói tele vannak zsidókkal. Ez eddig nem hír. Ebben csak az a hír, hogy ezek a zsidók a Jobbiknak és Vona Gábornak kedvesek. Vona és a Jobbik el sem tudja képzelni működését zsidók nélkül. Kezdték azzal, hogy a Magyar Gárdába bevettek egy díszzsidót, aztán Morvainak olyan főszerepet adtak, aki még Vona nevét is elhomályosítja. Persze ebben sincs semmi újdonság, hiszen Vona előtt Csurka ugyanezt tette lapjaiban. Ott is zsidók írtak, zsidó szellemben a magyaroknak. Egyre inkább az a meggyőződésünk, hogy Vona Gábornak valami tudatzavara lehet, mert a magyar és a zsidó szót azonos értelemben használja. Alábbi névsor a fenti zsidó oldalról.

Ágoston Dániel, Ágoston Tibor, Academicus, Bíró László, Balczó Zoltán, Berentei Károly, Borbély Zsolt Attila, Cser Ferenc, Csillag Dávid, Deczki Anna, Gazdag László, György Attila, Gyenge Zsolt, Iványi Sándor, Jónás Levente, Kálmánchei Norbert, Krausz Tivadar, Kulcsár Gábor, Kulcsár Gergely, Münzberg Mihály, Magyaródy Szabolcs, Morvai Krisztina, Murányi Levente, Nótin Tamás, Póka Károly, Perge Ottó, Sajgó Mihály, Spartacus, Stoffán György, Szebb Jenő, Szegedi Csanád, Tóth Imre, Vona Gábor, Z. Kárpát Dániel


A blogot egyébként egy Balla Gábor nevű komáromi illetőségű, nagyon ráérős nyugdíjközeli “radikális” szerkeszti, aki szűkebb és tágabb környezete egybehangzó véleménye szerint gyakorló elmebeteg.

barikád.hu