Családi napot tartott a Jobbik a Szépasszony-völgyben. Az európai parlamenti választások idején megígérték: azokon a helyeken, ahol a Jobbik jól szerepel, vendégként megjelenik vagy a pártelnök, vagy a listavezető. A Heves megyeieket Morvai Krisztina látogatta meg. Párttagok és szimpatizánsok várták.

Morvai Krisztina, a Jobbik európai parlamenti képviselője először a mögötte felsorakozott gárdistákat köszöntötte. Nagy boldogság, hogy gárdisták állnak mögöttem – mondta -, mert ez azt jelenti: lesz gárda, és visszafoglaljuk az országot. Morvai hangsúlyozta: a 2010-es kampány idején ki kell mondani, hogy hazánk megszállás alatt áll, s nemzeti ellenállást hirdetett. A jelenlegi hatalmat el kell távolítani, felelősségre kell vonni. A Jobbik képviselője szerint több szempontból is felháborító a szlovák nyelvtörvény. Alapvető emberi jogokat sért, sérti az önrendelkezés jogát is.

Az Európai Parlamentben végzett munkájukról Morvai elmondta: elsősorban a magyar gazdaság, vidék megmaradásáért küzdenek. Most szövetségeseket keres, hogy felülvizsgálják a koppenhágai szerződést, amely rendkívül hátrányos a magyar mezőgazdaságra: elveszi piacaink száz százalékát, s a támogatásoknak csak egynegyedét adja.

Forrás: EgerJobbik.hu