Mirkóczki Ádám az MTI-hez megküldött közleményében azt írta, “az atomjaira hullott” MSZP felett végleg eljárt az idő. “Egykori és jelenlegi politikusai pont annyira részesei az elmúlt negyedszázad Magyarországot tönkretevő korrupciós cselekményeinek, rablóprivatizációjának, a magyar családok elszegényítésének, okozói a munkahelyek megszűnésének, mint a jelenleg regnáló fideszesek” – fogalmazott a szóvivő.
Szerinte az utóbbi hetek eseményei és tendenciái megmutatták, hogy Magyarország szakítani kíván az előző huszonöt évvel, “elegük van azokból, akik a kommunista rendszer romjain milliárdossá lopták magukat, miközben családok milliói kerültek a létminimum közelébe vagy épp az alá”.
“Az MSZP és a Fidesz váltópolitikája megbukott az emberek szemében, ezek a politikai formációk hitelüket vesztették. Az emberek a hatalomtól meg nem mámorosodott, gőg nélküli országvezetőket akarnak” – írta Mirkóczki Ádám, hozzátéve, hogy a Fidesz és az MSZP politikusai helyett “a Jobbik mint tiszta erő kész kivezetni az országot a korrupció és a folyamatos megszorítások zsákutcájából”.
(MTI)