Németországban a Lipcse és Chemnitz városai közt közlekedő vonatjáratok egy új “speciális szolgáltatást” biztosítanak női utasaiknak: elkülönített vagonokban utazhatnak, ahová férfiak nem léphetnek be. Megkezdődött a német társadalom integrációja; a hatóságok már nem tudják megvédeni a nőket a migránsok zaklatásától.

Fotó: hidfo.ru

Fotó: hidfo.ru

A Süddeutsche Zeitung beszámolója szerint a két város közt közlekedő járatok elkülönített vagonokkal indulnak, amelyekre férfiak nem szállhatnak fel. A lap szerint ezeket a vagonokat különösen az egyedül vagy kisgyermekkel (férfi kísérő nélkül) utazó nőknek ajánlják. A járatokat üzemeltető MRB vasúti társaság szerint

női utasaik részéről nagy igény mutatkozik ezekre az elkülönített vagonokra,

bár a “különleges szolgáltatást” a nyilatkozataikban nem hozták kapcsolatba azzal, hogy Kölnben az év utolsó napján, egyetlen nap leforgása alatt több száz nő ellen követtek el szexuális jellegű bűncselekményt afrikai és arab bevándorlók. A cég ugyanakkor közölte, hogy az új intézkedés “feltehetően hozzájárul majd a női utasok biztonságérzetének fokozásához”.

2015. december 31.-én Köln belvárosában egyetlen nap alatt több mint 500 nő vált áldozatává rablásnak és szexuális zaklatásnak. Az elkövetők mindannyian valamelyik afrikai vagy közel-keleti országból érkeztek, többen közülük a bűncselekmény elkövetésének időpontjában is menedékkérelmük elbírálására vártak. A Kölnben zajló szexuális zaklatások idején fokozott rendőri készültség volt érvényben, a helyszínen készült videofelvételek azonban arról árulkodtak, hogy a rendőrök nem intézkedtek a német nőket csoportosan zaklató migránsok ellen.

Január 12.-én a Bild német napilapnak nyilatkozott egy valódi neve elhallgatását kérő rendőr, aki elmondta, hogy felsőbb utasítások miatt nem léphetnek fel olyan bűncselekmények esetében, amelynek elkövetője bevándorló.

Emberi jogi szervezetek szerint az új intézkedés az utazó nők diszkriminációját jelenti, a német online közösségi médiában pedig gyakoriak az olyan kommentárok, melyben német férfiak kifogásolják, hogy ezzel az intézkedéssel ők esnek diszkrimináció alá. A “diszkriminatív” intézkedés mögött valójában az áll, hogy Németországban a hatóságok már nem tudják fenntartani a közrendet, és képtelenek megvédeni az állampolgárokat a déli országokból érkező agresszív migránsok zaklatásaitól.

Az országba közel kétmillió migráns érkezett egyetlen év alatt, azonban félhivatalos becslések szerint emellett további négyszázezer olyan bevándorló érkezett tavaly, akit nem is regisztráltak. A rendőrök kezét köti a liberalizmus dogmatikája; mivel a nőket zaklató migránsok csak az erőből értenének, a német rendőr pedig nem alkalmazhat erőt anélkül, hogy rasszistának bélyegeznék, a néhány milliós bevándorló közösség elkezdte magába integrálni a 80 milliós német társadalmat.

Amikor a fehér nők biztonságos utazásához már elkülönített vagon szükséges, az már a vég: nem a befogadó társadalom szabja a feltételeket a migránsoknak, hanem a többségi társadalom kezdett alkalmazkodni az országba érkező erőszakos kisebbséghez.

Hídfő.ru