Hackertámadás érte a német pártokat, emiatt arra gyanakodnak, hogy az orosz titkosszolgálatok megpróbálják befolyásolni a választások kimenetelét. Ausztriában nem ragad a boríték, Clinton szintén oroszokra gyanakszik.

Fotó: hidfo.ru

Fotó: hidfo.ru

Németországban a hatalom által kézi vezérléssel működtetett sajtó egy megdöbbentő indokkal állt elő, amivel később meg tudják kérdőjelezni a választási eredmények hitelességét, amikor a bevándorlás-párti erők vereséget szenvednek. A Süddeutsche Zeitung beszámolója szerint hackertámadás érte a Bundestag több képviselőjét, és bizalmas információk kerülhettek illetéktelen kezekbe. A hatóságok most

attól tartanak, hogy orosz titkosszolgálatok próbálják majd befolyásolni a választások kimenetelét, azáltal, hogy a kampányidőszakban nyilvánosságra hozzák, amit a politikusok a választók elől eltitkolnak.

Angela Merkel pártja, a Kereszténydemokrata Unió az utóbbi hetek folyamán sorozatos vereséget szenvedett a helyi választásokon, amiért nem hajlandóak leállítani a tömeges bevándorlást, ehelyett segélyen eltartják a közel-keleti migránsokat, és lakásokat osztogatnak nekik.

A közvélemény-kutatások szerint a választók azokhoz a pártokhoz fordulnak, melyek le akarják állítani a bevándorlást, vagy legalább felső korlátot vezetnének be a befogadott menekültek maximális létszámára vonatkozóan. A szövetségi választásokon várhatóan megalázó vereséget fog szenvedni Angela Merkel bevándorláspárti pártja, emiatt a sajtó már most elkezdi felkészíteni a közvéleményt arra, hogy a választási eredményeket mire hivatkozva fogják megkérdőjelezhetőnek tartani.

A történtek érdekes párhuzamot mutatnak az Ausztriában történtekkel, ahol választási csalás miatt nem nyert a szélsőjobboldali elnökjelölt, ám a visszaélésekre utólag fény derült, emiatt meg kell ismételni az elnökválasztásokat. Ausztriában a bevándorláspárti erők most el akarják halasztani az újabb elnökválasztást, arra hivatkozva, hogy nem ragadnak a borítékok, és emiatt a választás eredményének hitelessége megkérdőjelezhető lenne.

Hillary Clinton amerikai demokrata elnökjelölt korábban szintén Oroszországot vádolta azzal, hogy nyilvánosságra hozta a levelezéseit. A politikus ezáltal azt sugalmazza, hogy idegen erők befolyásolják a választás kimenetelét, emiatt nem elfogadhatóak annak eredményei, ha nem ő nyeri az elnökválasztást.

Ebben a három esetben közös nevező, hogy mindhárom országban egy liberális, bevándorláspárti vezető kell szembenézzen a választók többségével, akik nem akarják megszavazni a tömeges bevándorlást, és Európa vallási/etnikai arculatának eltorzítását.

Mivel a bevándorláspárti liberálisok megalázó választási vereséggel kell szembenézzenek, különféle indokokkal állnak elő, amivel már előre megpróbálják igazolni, miért nem fogják elfogadni a választások eredményeit. Való igaz: Németországban már az is a liberális-atlantista rendszer bukásához vezetne, ha egy hackertámadás után csak a nyers igazság jut nyilvánosságra, mindenfajta hazugság vagy ferdítés nélkül.

A pénzügyminiszterük nemrég maga ismerte el, hogy nem gazdasági okokból, hanem az európai lakosság színesbőrűekkel bekeverésének céljából támogatják a tömeges bevándorlást.

hidfo.ru nyomán