A klub honlapján elmondta: hittek benne, hogy a macedón Vardar Szkopje elleni idegenbeli, hatgólos vereség után is továbbjuthatnak a május 9-10-i budapesti Final Fourra.
Kelecsényi hangsúlyozta: visszatekintve el kell ismerni, hogy egy jobb csapat győzte le őket. A visszavágón 27-27-es döntetlen született.
“Az első órák, sőt napok nagyon nehezek voltak számunkra, hiszen realizálódott, hogy idei BL-álmaink nem teljesülhetnek. Mindezek ellenére maximálisan büszke vagyok a csapatra, mert küzdeni tudásáról, összetartásáról nemcsak a szombati mérkőzésen tett tanúbizonyságot, hanem az egész eddigi szezon során is” – mondta.
A klubelnök kiemelte a hazai szurkolók egyedülálló hozzáállását is, fantasztikus, világszínvonalú hangulatot teremtettek a játékhoz. “A következő hetekben is alázattal dolgozunk tovább, hiszen fontos mérkőzések várnak még ránk a szezonban” – tette hozzá.
A Győr az NB I elődöntőjében az EHF Kupa elődöntőjében elvérzett Érddel találkozik. Az első összecsapás április 23-án lesz Győrben, a második felvonásnak április 28-án Érd ad otthont. Amennyiben szükséges, a harmadik meccsre április 30-án Győrben kerül sor.
(MTI)