Adjon az Isten!

Ismertek mindannyian. Tudjátok ki vagyok, tudjátok mit tettem. Tudjátok, hogy miket értünk el együtt, és látjátok mennyire dörzsöli a tenyerét a hatalom a jelenlegi helyzet láttán. Vannak hibáim. Néha arrogáns vagyok, néha lekezelő, de soha nem kérdőjeleztétek meg a hozzáállásomat a Gárda tekintetében.

Bármit is tettem a Gárdában, mindig a magyarság és a Gárda lebegett a szemem előtt. Soha nem érdekelt, ha engem bántottak, de a Gárdát ért támadásokra oroszlánként reagáltam. Sokan írtátok, hogy eljöttök majd, ha én hívlak benneteket, hát most itt az idő. Ezen tények tekintetében kérlek benneteket, ha parancsnokaitok nem is engedik meg, de gyertek el. Legyetek bárhol, bármelyik szervezetben, bármilyen beosztásban.

Szeretnénk ha ott lenne mindenki azok közül akik valaha együvé tartoztak. Ne a vezetőkért és főképp ne értem, hanem az eszméért. Itt az ideje, hogy megmutassuk ellenségeinknek, hogy igenis létezik még az az összefogás, amit négy éve megálmodtunk ott a várban. De egyvalamit megígérhetek. Nem hagyjuk, hogy olyanok becstelenítsék meg a rendezvényünket, akik elárultak bennünket. Olyanok, akik ma is büszkén viselik a „bajtársiasság” napi kitüntetést, pedig még ahhoz is gerinctelenek voltak, hogy társaikhoz odamenjenek. Sem őket, sem az újkori „bohócokat” nem szívesen látjuk a megemlékezésen. De azokat akik eljönnek, újra testvérként köszöntjük majd…vegyétek fel a fekete nadrágot és a fehér inget…azt a fehér inget, mely fehérebb a hónál, melyet öreg, bölcs kezek simítanak… arra a megemlékezésre ami a mienk…csak a mienk magyaroké.

Szebb Jövőt!

Kiss Róbert Gárdista

a meghívót még aláírták:

Új Magyar Gárda Mozgalom Gárdistái
Juhász Tamás-Új Magyar Gárda főkapitánya
Ferenczi Henrik-Új Magyar Gárda főkapitány helyettes
Mészáros István-Országos Csendőrparancsnok

 
barikad.hu