Az alábbi kommentár elolvasása előtt tekintsünk meg egy rövid, de annál figyelemreméltóbb videót, amely a Parlament üléstermében készült tegnap délután.

 
Nem akartam hinni a szememnek, pedig teljes képernyős módban néztem meg a felvételt. Kaufer Virág elempés “honanya” a szakképzésről szóló vita közben köt.
KÖT, ázzmeg!

Minden percnek szakajtsd le virágát, nemi gaz?

Kérem tisztelettel, én tudom, hogy egy parlamentben sok mindent lehet kötni, na de ez az elempés néni itten mégis mit köt? Paktumot? Különbékét? Szociális hálót? Netán megalakult az LMP-ben a Fürge Ujjak Kabinet? Lehet más a pamut?

Virág néni! Maga szerint ez most sima vagy fordított? Tessék mán az orrunkra kötni, nekünk, pór bugrisoknak! Merthogy mi fizetjük többek közt a villanyt, aminek a fényénél kötögetni tetszik. Továbbá a havi 394.230 Ft tiszteletdíjat, meg azt a havi 295.673 Ft választókerületi pótlékot, no meg a havi 115.950 Ft lakhatási támogatást. Néhány színes gombolyagra ne dobjunk még össze, ha esetleg el tetszene veszíteni a fonalat abban a kuplerájban?

És nekem ne mondja senki, hogy hagyjam már a Virág nénit, hát legalább nem köt bele a képviselőtársaiba, és a kézimunka különben is egy kedves tevékenység, ami nem zavar senkit és nem jár zajjal. Innentől kezdve bárki nyugodtan élhet a hobbijának a “parlamenti munka” közben? Mi lesz a cinikus pofátlanság következő állomása? Mások majd a bélyeggyűjteményüket fogják rendezgetni, meg hajómodellt ragasztgatnak az ülésteremben?

Ha egy egyszerű, kétkezi bérrabszolga kötögetni merészelne munkaidőben, úgy vágnák ki a munkahelyéről, hogy csak úgy zörögne. Kaufer Virágot ki fogja-e valaki vágni az országgyűlésből? Kötve hiszem.

(Kuffer Virgács bezzeg nem adott le nálunk egyetlen csomag száraztésztát sem, de aki megteheti, az megteheti, várjuk a Jobbik debreceni irodájában, a Vásáry István utca 4. alatt!)

Szebb Jenő
szebbjovo.hu

1322122920