Szerb lapinformációk szerint a DVSC névszponzora, a TEVA kívánja megvásárolni a patinás belgrádi klubot, a Crvena Zvezdát, és erről a helyi ifjúsági és sportminiszter már egyeztetett is a Loki tulajdonosával és a gyógyszeripari óriás egyik részvényesével, Szima Gáborral.
 

A telegraaf.rs információi szerint a TEVA élénken érdeklődik a Crvena Zvezda iránt és erről már meg is kezdődtek az egyeztetések a felek között.

A lap azt írja, hogy Vanja Udovičić, szerb ifjúsági és sportminiszter már beszélt Magyarországon Szima Gáborral, aki nem csak a DVSC-TEVA elnök-tulajdonosa, de a gyógyszeripari cég egyik részvényese is.

A tízmilliárdos nagyságrendű bevétellel bíró (dollárban, évente) és Izraelben alapított gyógyszeripari világcég Debrecenben is működtet egy gyárat, így került kapcsolatba a DVSC-vel. A Zvezdának pedig nagy szüksége volna egy tőkeerős tulajdonosra, hiszen az 1991-ben BEK-győztes csapat az elmúlt két évtizedben mintegy hatvanmillió eurós tartozást halmozott fel, amelynek a kezeléséhez a 2012 végén például állami segítséget is kapott.