Felmerült annak a lehetősége, hogy a magyar válogatott játékosai összedobják az októberi, bukaresti Európa-bajnoki selejtezőre elutazó drukkerek belépőinek az árát. A szurkolói vonat szervezői keresték meg Dzsudzsák Balázst és Juhász Rolandot, a végkifejletről pedig még nem lehet tudni sok mindent, hiszen a kezdeményezés még az elején jár.
 

 

Az [origo] cikke szerint a soron következő, október 11-én esedékes bukaresti Európa-bajnoki selejtezőre induló szurkolói vonat szervezői az északírek elleni mérkőzés sikertelenségén felbuzdulva úgy döntöttek, felvetik a nemzeti együttes játékosainak, fizessék ki a Romániába elutazó hívek belépőinek az árát.

– Valóban beszéltünk erről. Dzsudzsák Balázst és engem keresett meg a szurkoló vonat egyik szervezője, de többet egyelőre nem tudok mondani, mert a kerettagok most szanaszét vannak, ezért még nagyon az elején jár az egész kezdeményezés – mondta a portálnak Juhász Roland.

A szurkolókat képviselő Molnár Tóth Marianna a Digi Sport Reggeli Start c. műsorában elmondta, a felkérésre nem jött elutasító válasz, a héten még tovább egyeztetnek erről a lehetőségről.

Jelenleg 800-an jelezték, hogy elutaznak Bukarestbe, de a szám 1200-ra is felkúszhat.