Az országgyűlés Fenntartható Fejlődés Bizottságának tagjai hellyel-közzel már megismertek, hiszen amikor csak tudok, részt veszek a bizottsági üléseken. Mondhatni igen színes társaság. Most nagy kedvencemet Tóbiás Józsefet szeretném bemutatni. Miről híres József? Hát arról, hogy nagyon ritkán jelenik meg az üléseken. Tavaly április óta 41 ülést tartott a bizottság, ezen Tóbiás úr háromszor jelent meg, és képzeljék, egyszer meg is szólalt!

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy Tóbiás József az országgyűlés egyik legjobban fizetett tagja, hisz a három ülés összesen 8 óra 39 percet tett ki, és ő ezért felvett (12 hó X 162.330) 1.947.960 forintot. Ez 232.176 forintos órabér. Amennyiben Tóbiás úr ezt a tendenciát folytatja, akkor 7.791.840 forintot fog zsebre rakni, gyakorlatilag a semmiért. Hát én erre csak azt tudom mondani: Sebaj, Tóbiás! Isten lehet megbocsájt, mi biztos nem fogunk!

Arra szeretnék megkérni mindenkit, hogy ha a környezetében van szocialista szavazó, akkor mesélje el neki “Sebaj Tóbiás” történetét.

Zábrácki László – ZöldVálasz.hu