Adjon az Isten!

Volt Magyarország történelmében egy időszak, melynek jelképes fogalma lett a „csengőfrász”. Szüleink, nagyszüleink elbeszéléseiből tudhatjuk, hogy ez mit is jelentett: ha valakinek nem a rendszernek megfelelő volt a gondolkodása, származása, politikai nézete, akkor elég volt egy politikai kapcsolattal rendelkező rosszakaró az ismeretségi körben és máris megjelent a fekete autó a ház előtt. Rúgták az ajtót, majd sötét bőrkabátok vitték az illetőt valahová, ahonnan talán sosem tért vissza. Csecsemők ezrei is csupán nyolc-tíz évesen láthatták először a saját apjukat.

Azóta csak a külsőség változott. A lényeg, az egésznek a veleje, a politikai irányítás és a gondolat megfélemlítése ugyanúgy megmaradt. Tudd meg hát, „csőcselék”! Ha nem úgy gondolkodsz, ahogy mi akarjuk, nem ülsz otthon a tévé előtt sörrel a kezedben bámulva a valóságsókat, kibeszélősókat, hanem kimondod a magad igazát, akkor így jársz!

És valóban így járunk: a Magyar Gárda Egyesület tárgyalását miniszteri utasításra hozzák előbbre, miközben a köztiszteletben álló tanár gyilkosainak csupán egy kis része kap büntetést több mint két évvel a kegyetlen lincselés után. Gárdistáink tucatjait manapság is kihallgatásra hívják, mivel Galgagyörkről kimenekítettek egy cigányterror alatt élő magyar családot! Gárdistáinkat ma is igazoltatják, ruházatukat, táskájukat átvizsgálják, mert demonstrációkon fel merik emelni a szavukat azok ellen, akik késsel, szamurájkarddal, baseball ütővel, vasdoronggal büntetlenül járnak „biztosítani megélhetésüket” idős emberekhez. Gárdistáink telefonját most is lehallgatják, elektronikus levelezésüket figyelik, mert meg merik szervezni a vidéken megvert, a fiatalabbért bátran kiálló magyar hölgy védelmét. Kihallgatásokon kínos kérdéseknek vetik alá kiskunlacházi gárdistáinkat, miközben az ártatlan, tizennégy éves diáklányt megerőszakoló és megölő gyilkosok még mindig szabadon járnak-kelnek az országban!

Ebből elég volt! Hét évvel azután a nevezetes nap után, amikor egy addig ismeretlen hazafi, Budaházy György néhány társával blokád alá vonta az Erzsébet-hidat és ezzel a tettével újkori büszke Botondként rést ütött a hatalom áthatolhatatlannak hitt kapuján, ismét tiltakozó akciót hirdetnek a nemzeti tábor szervezetei! Hívjuk a gárdistákat, pártolóinkat, szimpatizánsainkat és minden olyan embert, aki együttérez a politikai okokból eljárás alá vont személyekkel és hozzátartozóikkal. Várjuk minden honfitársunkat, aki szolidaritást vállal a hatóságok által gondolkodásmódja miatt családjukkal együtt zaklatásnak kitett hazafiakkal.

Találkozzunk 2009. július 04-én szombaton 17 órakor a budapesti Kossuth téren az (I)gazságügyi és Rendészeti Minisztérium előtt!

Inkább magunk menjünk oda, minthogy vigyenek, mert előbb-utóbb az az idő is eljöhet!

Szebb jövőt!

Magyar Gárda
Országos Sajtóiroda

barikád.hu