Mérges vagyok. Bayerék szerint én egy névtelen rohadék vagyok. Igenis magamra veszem, mert annak ellenére, hogy jobboldalinak tartom magam, bizony néha én is “beszóltam” jelenlegi kormányunknak, annak embereinek (ha van rá ok, nincs mentség). Érdekes, hogy a Fidesz egyik alapítója és “társai” hogyan vélekednek a véleménynyilvántítás szabadságáról.

Az EchoTv-n “vitázott” – na, azért ez túlzás – Bayer Zsolt, Szentmihályi Szabó Péter, Bogár László, Boros Bánk Levente és Zsebők Csaba.

 
“Szóval mi folyik ma ezen a világhálón, ahol mondjuk a leggyávább, névtelenségbe burkolózó rohadékok blogolás címén azt írnak amit akarnak és te állsz tehetetlenül? (…) Milyen alapon, ki és hol döntötte el, hogy az internet szent tehén, fétis, amihez nem lehet hozzányúlni. Azért hogy minden beteg lelkű pszichopata állat oda azt írogasson amit akar.”

Nesze, ezt kapom bele az arcomba töményen. A sajtószabadság megfogalmazása a Fidesz egyik alapítójának, Bayer Zsoltnak szájából.

Boros Bánk Levente szerint:

“Felborult a normál világ eddig megszokott rendje. Miért tulajdonítunk ekkora jelentőséget a blognak? Miért tulajdonítunk ekkora jelentőséget az álnevek mögött bujkáló különböző interneten gyalázkodó embereknek? Hogy juthattunk el egy olyan pontra amikor egy névtelen blogolónak a véleményére akár tehát egy percet is vesztegetünk? Beteg a világ.”

Emlékszem, sok “rohadék” blogjának tartalmát (köztük az én néhány bejegyzésemet is) közölte a fidesz.hu egészen addig, míg a párt megalapította kormányát. Onnantól kezdve egy darabig befagyasztották blogketrecüket, majd később el is tüntették azt. Talán azok a bloggerek is rohadékok voltak, akik akkor nektek kedves, a baloldalnak pedig kínos bejegyzéseket közöltek?

Az Urbanista, a Kerékagy, a Gyerekszoba vagy a Retro gastro szerzői rohadékokból állnak? Vagy ők nem, hisz nem titeket szidnak?

Tehát, aki rossz véleményt formál meg az általatok favorizált társulatról, az rohadék? Hol van a szólásszabadság, amiért annyit sírtatok 8 éven keresztül?

Szabályozni akarjátok az internetet…? Hát hol élünk, Kínában?

Tán nem kellene túlzásokba esni…

Üdvözlettel:

Egy “névtelen rohadék”

Forrás: Kifordított ország blog