Telepített-e le a Fidesz Hajdú-Bihar megyében migránsokat, és ha igen, mely településeken és hányat? – ezt kérdezték a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltjei azon a csütörtöki sajtótájékoztatón, amelyen a megye valamennyi jobbikos jelöltje a kamerák elé állt.

A Jobbik Hajdú-Bihar megyei országgyűlési képviselőjelöltjei

Kulcsár Gergely, a Jobbik megyei elnöke mutatta be a nemzeti néppárt jelöltjeit a megyeszékhelyen, ahol a jobbikos kihívóik üzentek a Fidesz jelenleg is regnáló országgyűlési képviselőinek. Kulcsár elmondta: megbukott a kormánypártok három éve tartó hazugságsorozata, kiderült, hogy titokban több ezer migránst telepítettek be hazánkba. A legfrissebb adatok szerint 1781 menekültstátusszal és 1774 oltalmazotti státusszal rendelkező embernek volt magyar személyi igazolványa a tavalyi év végén. Ez összesen 3555 embert jelent, akiknek többsége afgán, iraki és szír.

A Jobbik képviselőjelöltjei szerint a kormány bocsánatkéréssel tartozik a magyar emberek felé, amiért három éven keresztül átverte őket, s tette mindezt közpénzek tízmilliárdjait hazug és uszító kampányra költve. A Fidesz legerősebb kihívói nem számítanak tisztességes kampányra a kormánypártok részéről. Mint mondták, az elszámoltatástól rettegő hatalom most már naponta képes a legelképesztőbb hazugságokat kitalálni, például a Jobbik által javasolt határzárról azt állítani, hogy azt a Jobbik le akarja bontani.

Április 8-án az emberek a szavazófülkékben mondhatnak véleményt arról, hogy újra bizalmat szavaznak-e a korrupció, a hazudozás és a megfélemlítés politikájának, vagy pedig a békés és nyugodt építkezésre voksolva a Jobbikot juttatják kormányra.

szebbjovo.hu