Tisztelt Debreceni Polgár!

Eljött az ideje a helyhatósági választásoknak; Önnek ismét lehetősége van döntenie, és ezzel véleményt formálnia a helyi politikát illetően. Bár a tét nem tűnik olyan nagynak, mint az országgyűlési választásokon, a napi életünk vonatkozásában azonban a helyi döntések hangsúlyozottabban érvényesülnek mindennapjainkban.

A Jobbik debreceni szervezete a helyi radikális változások halaszthatatlanságára hívja fel az Ön figyelmét. A jelenlegi városvezetés látszat- és kirakatpolitikáját le kívánja cserélni, és a helyi ügyekben mély, tartalmi változásokat kíván véghezvinni.

Az elmúlt tizenkét év eredményei a város bizonyos részeinek felvirágoztatásáról tanúskodtak, amely fejlődésnek kárvallottjai lettek a többi városrészben élő emberek, bár azonos adókat fizetnek. A fejlődés, mely látványos ugyan, de nem átfogó, leginkább az épített környezetben hozott változást, míg a debreceni polgárok életkörülményeivel, munkalehetőségével, közüzemi terheivel és a közlekedéssel a város vezetése igen keveset foglalkozott.

Meg kívánjuk törni a debreceni egypólusú politikai rendet, és átfogó tervvel készülünk Debrecen vezetésére, de minimálisan is valódi ellenzéket kívánunk alkotni a helyi közgyűlésben. Kontrollálni kívánjuk a közpénzek elköltését, illetve annak hatékonyságát, megalapozottságát. A helyi politikai élet résztvevői ezidáig csupán asszisztáltak a helyi városvezetés szándékainak, érdekeinek, és a tőlük elvárható ellenzékiséget nem tudták vagy nem akarták megvalósítani.

Az Ön élete, hétköznapi boldogulása is tétje a megmérettetésnek. Ezért kérjük Önt, tüntesse ki a Jobbik Magyarországért Mozgalom helyi szervezetét bizalmával, és szavazzon polgármester-jelöltjére, Ágoston Tiborra, illetve a Jobbik képviselőjelöltjére, saját maga és gyermekei szebb jövőjének reményében.

Jobbik Magyarországért Mozgalom debreceni alapszervezete